Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Η Metron, Βιομηχανία Ανελκυστήρων, σχεδιάζει για έναν κόσμο με ίσες ευκαιρίες πρόσβασης για όλους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, η Metron εκφράζει τη στήριξή και συμπαράστασή της στους ανθρώπους με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες υπογραμμίζοντας τη σημασία της προσβασιμότητας και προστασίας των δικαιωμάτων τους.

Αποστολή της Metron είναι να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις μετακίνησης σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού, που ανέρχεται περίπου σε 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους, πάσχει από κάποιας μορφής αναπηρία. Ενώ στην Ελλάδα, ο αριθμός των ατόμων με αναπηρία υπολογίζεται στο 1 εκατομμύριο.

Η κ. Άννα Σάνδρου, co-CEO, δήλωσε: "Η Metron αφιερώνει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στην προώθηση της προσβασιμότητας και της ανεξαρτησίας. Στη Metron, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου η κινητικότητα δεν θα αποτελεί περιορισμό, αλλά μια ευκαιρία για όλους."

Ο ανελκυστήρας είναι το μέσο που έχει αλλάξει το σημερινό αστικό τοπίο δίνοντας το δικαίωμα για ίση πρόσβαση στα σύγχρονα πολυόροφα κτίρια, ώστε όλοι να απολαμβάνουν ίσες συνθήκες διαβίωσης, ενισχύοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Metron στηρίζει τις ομάδες Μπάσκετ και Στίβου ΑΜΕΑ ΜΓΣ Πανσερραϊκός, το ΚΕΘΙΣ (Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας), το ΕΕΕΕΚ Σερρών – Εργαστήρι και το ΠΑΑΜΕΑ Σερρών και Σιδηροκάστρου (Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία) και στέλνει ένα μήνυμα ενότητας, αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού για έναν κόσμο προσβάσιμο και φιλικό χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Λίγα λόγια για τη Metron ΑΕ

Η Metron είναι μια κορυφαία βιομηχανία ανελκυστήρων με παγκόσμια παρουσία σε 50 χώρες και στις 5 ηπείρους. Με όραμα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, προσφέρει ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις ανελκυστήρων εξασφαλίζοντας το δικαίωμα για ίση πρόσβαση σε όλους.

Από την αρχή της λειτουργίας της το 1995 μέχρι σήμερα, συνεχώς επεκτείνεται σε νέες αγορές και αναπτύσσεται στις υφιστάμενες, ταυτόχρονα όμως παραμένει σταθερή στις ρίζες της στις Σέρρες και πιστή στις αξίες της.

Η εντυπωσιακή αύξηση των εξαγωγών 170% την τελευταία πενταετία επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τους πελάτες της αλλά και μεγάλα brands σε όλο τον κόσμο.

Το εργοστάσιο της Metron αποτελεί ένα από τα πιο μοντέρνα εργοστάσια παραγωγής ανελκυστήρων στην Ευρώπη εξοπλισμένο με υπερσύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμό που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της.

Η Metron συνεχίζει να εξελίσσεται και να πρωτοπορεί επενδύοντας στους ανθρώπους της και στηρίζοντας την τοπική κοινωνία με ένα πλάνο ενεργειών κοινωνικής ευθύνης αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες www.metronsa.eu

Social Media

Facebook https://www.facebook.com/EngineeringForLife

Instagram https://www.instagram.com/metronsalifts/

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/metron-sa/

YouTube https://www.youtube.com/@metron-lifts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.