Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Ντροπή για τον Αθλητισμό, το Παλιό Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς

Υπογράφει η Έφη Τζούρα Τζεβελέκη
Κυριακή πρωί βρέθηκα στο παλιό κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς να παρακολουθήσω αγώνα Χάντμπολ μικρών αθλητών του ΓΑΣΚ Κιλκίς. Η κατάσταση ήταν τραγική. Είχα την εντύπωση ότι θα πέσει στα κεφάλια μας, ο αέρας έμπαζε από παντού, παραμελημένο σε όλα τα επίπεδα, παγωμένο. Μόνο ο χώρος που υπήρχε ο φύλακας είχε ζέστη. Πατώματα μπαλωμένα, κερκίδες ξεφτισμένες, πλήρως απαξιωμένο σε ολα τα επίπεδα. 

Εσειί κύριοι και κυρίες της Δημοτικής Αρχής θα δεχόσασταν τα δικά σας παιδιά και εσείς οι ίδιοι να παρευρίσκεστε σε έναν τέτοιον χώρο;

Ο αθλητισμός είναι παιδεία και πρέπει οι χώροι που τον φιλοξενούν να έχουν το ανάλογο ύφος. 

Η Δημοτική Αρχή πρέπει να ασχοληθεί με σημαντικά θέματα όπως οι χώροι του αθλητισμού. Μη μου πείτε οτι δεν υπάρχουν χρήματα. Δεν υπάρχει νοιάξιμο, όρεξη και όραμα. 

Ζούμε σε μια πόλη που δεν έχει τίποτε το ωραίο, αλλά έχει ανθρώπους που νοιάζονται ακόμη για τον αθλητισμό.

Χθες ήταν στο γήπεδο γονείς από άλλη πόλη και ντράπηκα ειλικρινά για την κατάσταση που επικρατούσε. 

Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη θεωρούν, ότι αυτή η πόλη είναι το σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.