Στη διήμερη εκδήλωση (24 & 25/10) της Αναπτυξιακής Κιλκίς με θέμα την ανάπτυξη της τουριστικής ταυτότητας του ν. Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, συμμετείχε με live cooking, ο μετρ της ποντιακής κουζίνας Θεόφιλος Γεωργιάδης, μετά της κόρης του Αφροδίτης, που εξελίσσει τα βήματα του πατέρα της. H οικογένεια του «Ραγιάν» εκτέλεσε για το κοινό της εκδήλωσης αυθεντικές ποντιακές συνταγές, όπως συρόν, σουρβά και περέκ.
(Στο βίντεο, η συνταγή για «συρόν»)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.
Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.
Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.