Η Φάρμα Κουκάκη συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Anuga 2023 στην Κολωνία, όπου παρουσίασε το βραβευμένο Στραγγιστό Γιαούρτι 10% και 0% λιπαρά, τα Επιδόρπια Γιαούρτης με Φρούτα, το Κεφίρ και το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα, το οποίο διέπρεψε στα φετινά International Taste Awards λαμβάνοντας ένα κορυφαίο Βραβείο Γεύσης.
Το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα της Φάρμα Κουκάκη βραβεύτηκε με το CRYSTAL TASTE AWARD του International Taste Institute, το οποίο απονέμεται αποκλειστικά σε προϊόντα που έχουν αριστεύσει λαμβάνοντας κορυφαία βαθμολογία και 3 χρυσά αστέρια για 3 συνεχόμενες χρονιές.
Η Γαλακτοβιομηχανία με έδρα τους Κάτω Αποστόλους Κιλκίς μετρά πλέον περισσότερες από 40 διεθνείς διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων της και έχει παρουσία σε 24 αγορές παγκοσμίως, προωθώντας τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με την Εταιρία, η συμμετοχή στην έκθεση Anuga αποτελεί ευκαιρία για σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες της ανά τον κόσμο, αλλά και αφορμή να συστήσει τα προϊόντα και της αξίες της σε νέους καταναλωτές, με στόχο την ανάδειξη του brand «Koukakis Farm» στο εξωτερικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.
Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.
Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.