Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Κωνσταντίνος Γυμνόπουλος: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη


Υπογράφει ο Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος 
Υποψήφιος Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μεγάλης Στέρνας
Ονομάζομαι Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος του Συμεών και της Δήμητρας. Είμαι 39 χρονών, κατάγομαι και κατοικώ στη Μεγάλη Στέρνα. Έχω αποφοιτήσει από Τεχνικό Λύκειο σε δύο ειδικότητες Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων και Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων. Για επτά συναπτά έτη εργαζόμουν σε τοπική επιχείρηση με ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες στην Μεγάλη Στέρνα. 

Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζομαι σε μεγάλη βιομηχανία παραγωγής τροφίμων στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς. Επί σειρά 15 και πλέον ετών ασχολούμαι με την ομάδα του χωριού μας, ΠΑΣ Στερναϊκός, είτε ως αθλητής, είτε ως φροντιστής γηπέδου, είτε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας. Ως φροντιστής γηπέδου έχω εργαστεί και για τις ομάδες Μακεδόνες Λιβαδίων και Δόξα Χέρσου.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν για εμένα, έχοντας πλέον μαζέψει διοικητική εμπειρία αλλά και γνωρίζοντας τα προβλήματα του χωριού από πρώτο χέρι, κάνω το επόμενο βήμα και να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεγάλης Στέρνας με το συνδυασμό ΝΕΟ Κιλκίς. Στόχοι μου είναι η βελτίωση του φωτισμού, η αναβάθμιση και αναδιάρθρωση της αγροτικής οδοποιίας, η επιδιόρθωση κυρίως της οδοποιίας του χωριού καθώς και η επέκταση των κοιμητηρίων. Ένας ακόμη βασικός για μένα στόχος είναι η ποιοτική αναβάθμιση του γηπέδου που στερείται κάποιων βασικών εγκαταστάσεων αλλά και ολόκληρου του χωριού.

Συμπορεύομαι με τον Θεόδωρο Βαφειάδη και τον συνδυασμό ΝΕΟ Κιλκίς γιατί στο πρόσωπο του διέκρινα ήθος, ευθύτητα και μία ασβέστη φλόγα και όρεξη για να δουλέψει. Οι ιδέες και τα επιχειρήματα του με ενέπνευσαν να κάνω αυτό το βήμα. Όπως ελπίζω και εγώ να εμπνεύσω με τη σειρά μου νέα άτομα από το χωριό για να δραστηριοποιηθούν και ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος να είναι και πάλι ενεργός.

Η στήριξή σας στις 8 Οκτωβρίου θα μου δώσει τη δύναμη και την ευθύνη να φέρω εις πέρας το πρόγραμμα του ΝΕΟΥ Κιλκίς. Ένας συνδυασμός αποτελούμενος από αξιόλογα και ικανά στελέχη με έναν από τους βασικούς στόχους την ενίσχυση των Δημοτικών Ενοτήτων με υλικοτεχνικό εξοπλισμό για να επιλύονται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο τα προβλήματα που προκύπτουν στις Κοινότητες. Ο Θεόδωρος Βαφειάδης είναι ένας ικανός αυτοδιοικητικός και αξιόλογος άνθρωπος που μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα για την αναγέννηση του Δήμου μας! Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα ΝΕΟ Κιλκίς και μια ΝΕΑ Μεγάλη Στέρνα με Δήμαρχο τον Θεόδωρο Βαφειάδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.