Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

"Στο Παλιό Αγιονέρι μπορούμε «να πάμε αλλιώς», με πρώτη δύναμη τη «Λαϊκή Συσπείρωση»"

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης»
«Στο Παλιό Αγιονέρι μπορούμε “να πάμε αλλιώς”, να βγει η Λαϊκή Συσπείρωση πρώτη δύναμη και να εκλέξει Πρόεδρο και Δημοτικό Σύμβουλό από το χωριό». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν με τις ομιλίες τους ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Τσαουσίδης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι από τη θερμή και μαζική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Π. Αγιονέρι.

Εκ μέρους των υποψήφιων Συμβούλων για την Δημοτική Κοινότητα Π. Αγιονερίου, μίλησαν ο Κώστας Σιδηρόπουλος και ο Μανόλης Χατζηδιάκου, οι οποίοι τόνισαν ότι: «Η στασιμότητα και η μιζέρια τόσων ετών ήρθε η ώρα να σταματήσει. Σε έναν τόπο που κατοικούν πολλά νέα ζευγάρια και οικογένειες, νέοι άνθρωποι αξίζουμε περισσότερα. Αξίζουμε να έχουμε έναν Πρόεδρο και Κοινοτικό Συμβούλιο που θα στηρίζει τις προσπάθειες των Συλλόγων και των Φορέων του χωριού, που θα αναδεικνύει τα προβλήματα και θα αναζητά λύσεις, που θα διεκδικεί όλα όσα έχουν ανάγκη οι κάτοικοι του χωριού, και δεν θα ακολουθεί τηλογική του "πάμε κι όπου βγει" οδηγώντας μας από το κακό στο χειρότερο».

Αντίστοιχα, ο Κώστας Τσαουσίδης, υποψήφιος Δήμαρχος, ανέδειξε τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής, για την εγκατάλειψη των χωριών του Δήμου, κύρια στα ζητήματα Εκπαίδευσης, Αθλητισμού και Πολιτισμού, στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ποιότητα ζωής, την έλλειψη αστικών συγκοινωνιών από και προς το Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη, το εγκαταλειμμένο οδικό δίκτυο, την απαράδεκτη κατάσταση με το νερό όπου το 2023 δεν έχει εξασφαλιστεί φθηνό και κατάλληλο νερό, δεν έχει ολοκληρωθεί το αποχετευτικό σύστημα του χωριού, ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις ελλείψεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και το Αγροτικό Ιατρείο κ.ά.

Όπως είπε, «αυτά που ζητάμε ως Λαϊκή Συσπείρωση, δεν είναι ουτοπικά. Είναι πράγματα που μπορούν να υλοποιηθούν, αλλά χρειάζεται η πολιτική βούληση, η σύγκρουση με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα». Το πρόγραμμα που προτείνει η Λαϊκή Συσπείρωση για το Κιλκίς, είναι της ίδιας λογικής με αυτό που εφαρμόζει ο κομμουνιστής Δήμαρχος Κ. Πελετίδης στην Πάτρα, το μοναδικό Δήμο που λειτουργεί με κριτήριο τις ανάγκες του λαού, και όχι τα συμφέροντα των λίγων, των επιχειρηματικών ομίλων. Και εξήγησε, ότι «αυτή τη στιγμή μπορεί ο Δήμος να διαφημίζει αυξημένους προϋπολογισμούς, αλλά κρύβει ότι το μεγαλύτερο κομμάτι τους προέρχεται από τα ανταποδοτικά και δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι κάτοικοι. Ενώ από την άλλη, το μεγαλύτερο μέρος των δαπανών πηγαίνει σε έργα όπως το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου, την ώρα που γα τις συντηρήσεις των σχολείων πηγαίνει ένα πολύ μικρότερο κομμάτι».

Στην συγκέντρωση το λόγο πήραν και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δάμος Μιχαηλίδης και Μπάμπης Μακρίδης, οι οποίοι κάλεσαν κάθε προοδευτικό άνθρωπο, άνθρωπο του αγώνα και της εργασίας, να στηρίξει τη Λαϊκή Συσπείρωση, το μόνο αντίπαλο δέος στην κυβερνητική πολιτική που πρόκειται να εφαρμόσει είτε ο συνδυασμός με Δήμαρχο τον Κυριακίδη, είτε με Δήμαρχο τον Βαφειάδη.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν, επίσης, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ναταλία Μπαρμπαποστόλου, καθώς και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Τεμεκενίδου Μέμα.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι για τη Δημοτική Κοινότητα Π. Αγιονερίου είναι οι:

Καράνταης Κώστας

Σιδηρόπουλος Κώστας

Τσοποζίδης Κώστας

Χατζηδιάκου Μανόλης


Και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από το Π. Αγιονέρι οι:

Γρηγοριάδου Σοφία

Νικολαϊδης Κοσμάς

Νικολαϊδου Σταυρούλα

Σιδηροπούλου Βαρβάρα

Τσακιρίδου Χαρούλα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.