Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, νέους και νέες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην πορεία που ξεκινούν και κάθε εκπλήρωση των στόχων και των φιλοδοξιών που έχουν θέσει.

Η επιτυχία τους αυτή συνιστά επιβράβευση της πολύχρονης προσπάθειάς τους. Ως ακαδημαϊκοί πολίτες πλέον, με προσπάθεια και θέληση θα επιτύχουν και το νέο στόχο τους που είναι η κατάκτηση της επιστημονικής γνώσης.

Συγχαρητήρια ,επίσης και στους γονείς και σε όλους τους εκπαιδευτικούς για την στήριξη σε όλα τα παιδιά, στη διάρκεια αυτής της απαιτητικής διαδρομής τους.

Στους μαθητές και μαθήτριες που προσπάθησαν, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα και επιθυμητά, αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους. Να θυμάστε ότι το μέλλον δεν κρίνεται από μία στιγμή. Η ζωή είναι γεμάτη επιλογές και ευκαιρίες, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.

Αγαπητά μας παιδιά, σάς εύχομαι υγεία, καλή πρόοδο και σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.