Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 22/5/2023, 12:39 μ.μ.

Από αστυνομικούς τους Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (21 Μαΐου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, για αποθήκευση, κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του:

4 κιλά και 677 γραμμάρια κάνναβης,
5 φυτά κάνναβης που καλλιεργούσε στην οικία,
3,4 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης και
1 σπαθί μήκους 75 εκατοστών,

τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Εξιχνίαση κλοπών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από το βράδυ της 27 έως το πρωί της 28 Απριλίου 2023 σε περιοχή της Χαλκιδικής, διέπραξαν 3 κλοπές από σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Επίσης προσπάθησαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από ακόμη ένα όχημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη προχτές (20 Μαΐου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολύγυρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 48 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό των ποσό των 200 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε.

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν 
προχτές (20 Μαΐου 2023) σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας, κατελήφθησαν τη στιγμή που προσπάθησαν να αφαιρέσουν εργαλεία και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.100 ευρώ, από δύο περιφραγμένα οικόπεδα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Συνελήφθη 72χρονος ημεδαπός για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, συνέλαβαν 72χρονο ημεδαπό για υπόθεση που αφορά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία πρωινές ώρες στις 19-05-2023, εντός οικίας στην περιοχή της Θέρμης, όπου ο δράστης παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε 14χρονη ημεδαπή, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη κατάκλισή της, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους και κατάχρηση ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.