Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Διακρίσεις για το Kinesis

Δελτίο τύπου Kinesis
Στο Octagon Fighting World Cup Series συμμετείχε το Kinesis που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου στις Σέρρες στα πλαίσια του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών.
Η διοργάνωση διεξήχθη με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και συμμετείχαν πάνω από 800 αθλητές που αγωνίστηκαν σε διάφορα μαχητικά στυλ.

Το Kinesis Gougoulas Team πήρε μέρος στον τομέα που είχε αναλάβει το Octagon Fighting Show, που έχει έδρα το Κιλκίς, με διοργανωτή τον Αντώνη Γιαννακίδη, εκπαιδευτή του Kinesis και αγωνίστηκαν στο στυλ του Grappling.

Η ομάδα αποτελούνταν από τον Κωνσταντίνο Κοντοειδή που κατέκτησε χρυσό, τον Βασίλη Ανδριτσούδη που αγωνίστηκε για πρώτη φορά και πήρε δύο ισοπαλίες, τον Αρταν Τσάνι που κατέκτησε 2 χρυσά σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, την Ερμιόνη Μιλεούνη που κατέκτησε δύο χρυσά σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, τον Πέτρο Σακαλάκη που κατέκτησε χρυσό και τον Μιχάλη Τσερτσίδη που κατέκτησε επίσης χρυσό.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.