Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Πετυχημένη και η 80η Εθελοντική Αιμοδοσία από τον πολιτιστικό σύλλογο "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου "Αγίου Τρύφωνα" Γουμένισσας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου 2023 η 80η Εθελοντική Αιμοδοσία από τον πολιτιστικό σύλλογο "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας.

Το αποτέλεσμα αυτής της δράσης ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό αφού η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν μεγάλη. Οι εθελοντές προσέφεραν αίμα αποδεικνύοντας έμπρακτα κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη και εθελοντική δράση, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες συμπολιτών μας.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της αιμοδοσίας και συγχαίρει τους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι για ακόμη μια φορά προσέφεραν το πολυτιμότερο αγαθό τους, το αίμα. Άλλωστε η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων είναι απαραίτητη, διότι η αιμοδοσία είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας που κάθε μέρα σώζει στην κυριολεξία τις ζωές συνανθρώπων μας. Η αίσθηση ότι έχουμε βοηθήσει έναν συνάνθρωπο, μας κάνει να αισθανόμαστε ηθικά υπερήφανοι και να περιμένουμε πως και οι υπόλοιποι θα έκαναν το ίδιο σε περίπτωση δικής μας ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.