Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Γουμένισσα: Ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας για το έγκλημα των Τεμπών

Οργανωτική Επιτροπή Πορείας στη Γουμένισσα
Ευαισθητοποιημένοι και αρκετά εξοργισμένοι με τη διαχείριση του εγκλήματος που αφορά τα Τέμπη θα προχωρήσουμε σε μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας την Τετάρτη 29/03 και ώρα 17:00. 

Η πορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία 23ης Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στο Παλαιό Δημαρχείο Γουμένισσας. Σε αυτή την πορεία μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές, οι σύλλογοι της Γουμένισσας, καθώς και κάθε πολίτης που είναι ευαισθητοποιημένος. 

Για την πραγματοποίηση αυτής της κίνησης πολιτών χρειαζόμαστε όλοι, όλοι θα πρέπει να συμμετέχουμε. Η ενεργοποίηση συνείδησης και η ενσυναίσθηση ξεκινάει από εμάς τους ίδιους. 

Θα πρέπει να είμαστε ο φάρος στην πορεία των παιδιών μας. Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να συγκαλυφθεί ούτε και να ξεχαστεί. Ο κόσμος θα πρέπει να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας. 

Αν συμφωνείτε και εσείς, να είστε παρόντες και να συμμετέχετε όλοι σε αυτή την πορεία. Η Ελλάδα ανήκει στους πολίτες της. Η δικαιοσύνη πρέπει να εκπληρώσει την αποστολή της ως οχυρό της δημοκρατίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.