Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 28/3/2023, 4:05 μ.μ.

Συνελήφθη ημεδαπή γυναίκα στη Χαλκιδική για απόδραση από Αστυνομικό Τμήμα
Συνελήφθη σήμερα (28 Μαρτίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, ημεδαπή γυναίκα που είχε αποδράσει από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, η παραπάνω ημεδαπή, κατά τη διάρκεια κράτησής της στο Αστυνομικό Τμήμα, απέδρασε προχθές (26 Μαρτίου) το βράδυ και υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων για τον άμεσο εντοπισμό της.

Μετά από επισταμένες έρευνες και ευρείες αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίσθηκε σήμερα το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, ως επιβάτιδα σε λεωφορείο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη.


Σημειώνεται ότι σε βάρος της ημεδαπής, από την 24η Μαρτίου 2023, είχε εκδοθεί ένταλμα προσωρινής κράτησης του Ανακριτή Χαλκιδικής, για υπόθεση διακεκριμένης κλοπής από κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής. 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (400 χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410 χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη).

Επίσης, θα αποκλειστεί η πρόσβαση στη χοάνη των διοδίων του πλευρικού σταθμού διοδίων Πλαταμώνα, προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, τις ώρες 07.30 έως 13.00, ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών εάν ολοκληρωθούν νωρίτερα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν προχθές (26 Μαρτίου 2023) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από περιπολούντες αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς νωρίτερα της ίδιας ημέρας μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους, αφαίρεσαν από επιχείρηση μεταλλικά αντικείμενα, αξίας 700 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση υπευθύνου της ανωτέρω επιχείρησης. Τα κλεμμένα αντικείμενα εντοπίστηκαν και θα αποδοθούν στον νόμιμο κάτοχό τους. Κατασχέθηκαν ένα φορτηγό με επικαθήμενο και ένα περονοφόρο όχημα, που χρησιμοποίησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.