Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Παιονίας ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου. Εκδηλώσεις μνήμης έγιναν σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του δήμου.

Στο Πολύκαστρο, ο εορτασμός ξεκίνησε με επίσημη δοξολογία στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμένισσας, Αξιούπολης & Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Πολύκαστρο.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες, κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πλατείας Ελευθερίας και παρέλαση μαθητών, πολιτιστικών συλλόγων, στρατού και του τμήματος Εθνοφυλακής.

Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από την Εκπαιδευτικό του Γενικού Λυκείου Πολυκάστρου κ. Παγώνα Ιωαννίδου.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο δήμαρχος Παιονίας, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς της 33ης ΜΚ ΤΑΞ ΠΖ, η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, ο διοικητής του Α.Τ. Παιονίας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι κομμάτων, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, δημότες και επισκέπτες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.