Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Επιλεκτική ή όχι, η βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Πολύκαστρο - Γήπεδα τένις Πολυκάστρου

Παρεμβαίνει ο Σπύρος Ρ.
Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 με το δημοσίευμα https://gnomikilkis.blogspot.com/2022/12/blog-post_693.html#more, εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής απάντησε στην απορία- δημοσίευμα μου και που αφορά την επιλεκτική συντήρηση των τριών από τα τέσσερα γήπεδα αντισφαίρισης που υπάρχουν στο Πολύκαστρο. (Δείτε ΕΔΩ)

Η προσπάθεια ήταν αξιόλογη αλλά δεν με ικανοποίησε.

Στο δημοσίευμα αυτό δεν είχα πρόθεση σε καμία περίπτωση να μειώσω το έργο της δημοτική αρχή για το έργο της, ούτε υπάρχει αντιπολιτευτικό υπόβαθρο.

Ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής επισήμανε το γεγονός ότι θα έπρεπε να έρθω αρχικά σε επικοινωνία με την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου για όποιο ερώτημα μου ή απορία μου. Ίσως ήταν το σωστό για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Όπως μάλλον θα έπρεπε να κάνει και ο ίδιος ο εκπρόσωπος, ο οποίος κατέχει περίοπτη θέση μέσα στην δημοτική αρχή, και θα έπρεπε να γνωρίζει για το γήπεδο που αναφέρθηκα.

Δεν γνωρίζει δυστυχώς. Αναφέρθηκε ότι το γήπεδο δεν χρησιμοποιείται από κανέναν για τένις εδώ και πολλά χρόνια, κάτι που είναι λάθος, διότι το γήπεδο αυτό προορίζονταν για το κοινό, για τους δημότες του δήμου , το ελεύθερο γήπεδο, αφού τα υπόλοιπα τρία βρίσκονταν παραχωρούμενα στον αθλητικό σύλλογο.

Κατά καιρούς στο γήπεδο αυτό συναντούσες άτομα πέρα του οργανωμένου συλλόγου και κάποιοι σημερα καταφευγουν σε άλλες εγκαταστάσεις πέρα του πολυκάστρου.

Πολύ σωστά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολλές φορές οι διοικήσεις των δήμων αναγκάζονται να θέσουν προτεραιότητες ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Οι παράγοντες διαφερουν για την δημοτική αρχή και για τους υπολοιπους εμάς προφανώς.

Μια υποτιθέμενη δίκαιη πρόταση θα ήταν, να συντηρηθούν δυο από αυτά που παραχωρούνται στον σύλλογο και ένα για τους συμπολίτες μας. Όσοι αντίκρισαν το έργο, όπου μια δημοτική αρχή συντηρεί τα τρία από τα τέσσερα γήπεδα που διαθέτει ο δήμος, και τυχαία .... να είναι αυτά που παραχωρούνται στον αθλητικό σύλλογο, θα σκεφτούν ότι αποτελεί «επιλεκτική μεταχείριση» και όχι συνολική αντιμετώπιση.

Δυστυχώς γνώσεις επιπρόσθετες για το θέμα δεν έχω.

Σας ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.