Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς-Παιονίας: Κάλιο αργά παρά…ποτέ (Φωτογραφίες)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ
Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς-Παιονίας 
Λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν δημοσιοποιήσαμε εκδηλώσεις του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022 αλλά και κάποιους μήνες του 2023.

Οφείλουμε έστω και με αρκετή καθυστέρηση να ευχαριστήσουμε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Πολιτιστικών Συλλόγων που μας στήριξαν και πιο πολύ τα μέλη τους που μας έδειξαν την αγάπη τους με ένα χαμόγελο, μία αγκαλιά, μία ζεστή κουβέντα που βγήκε μέσα από την καρδιά τους.

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ για την εκδήλωση όσον αφορά στο δωρεάν προληπτικό έλεγχο καρκίνου του μαστού που συνδιοργανώσαμε στο χώρο του Συλλόγου του στη Γουμένισσα τον Οκτώβρη του 2022, όπου γυναίκες της περιοχής είχαν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν ψηλάφηση. Ο χειρουργός μαστού Γιώργος Συμπιλίδης με κλιμάκιο από την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ πραγματοποίησαν τον προληπτικό έλεγχο, ενώ ευχάριστη νότα έδωσαν μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας οι οποίοι κρατώντας συνθήματα κατά του καρκίνου του μαστού άφησαν ροζ μπαλόνια να ανέβουν στον ουρανό φωνάζοντας όλοι μαζί Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.

Ευχαριστούμε τους Συλλόγους ΕΥΡΩΠΟY και συγκεκριμένα, Παλαιστικό Σύλλογο «Καραγιάννης», Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ευρωπού, Εταιρία Μικρασιατικών Σπουδών και Ερευνών Ευρωπού, ΑΜΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Ευρωπού, ΑΣ «Σέλευκος» Ευρωπού, Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Ευρωπού και Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Ευρωπού για την υποστήριξή τους σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν 16 Οκτώβρη 2022 για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. 

Ομιλήτριες ήταν η χειρουργός μαστού Σοφία Τριανταφυλλίδου και η γυναικολόγος Αθηνά Γαλάνη, ενώ εξαιρετική ήταν η παρουσία των εθελοντών που με μεγάλη προθυμία οργάνωσαν την εκδήλωση μπροστά στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα Ευρωπού. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη στο κάλεσμα των παραπάνω συλλόγων ώστε να συγκεντρωθεί σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο προσφέρθηκε στο Σύλλογό μας για τη στήριξη απόρων καρκινοπαθών.

Ευχαριστούμε την OMNES Κιλκίς για τη δυνατότητα που μας έδωσε στις 3 Νοεμβρίου 2022 να ενημερώσουμε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού γυναίκες από την Ουκρανία οι οποίες κατοικούν στην πόλη του Κιλκίς.

Φυλλάδια για την προφύλαξη από τον ήλιο διένειμαν μέλη και φίλοι αρωγοί του Συλλόγου μας τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες 2022 και 2023 σε φορείς αλλά και μέσω πολιτιστικών συλλόγων σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές του Νομού Κιλκίς.

Ομάδα του Συλλόγου έλαβε μέρος τον Αύγουστο του 2022 στην πεζοπορία που έγινε στην Πηγή Αξιούπολης εις μνήμη του Κώστα Μανασή και του Γιώργου Μπεσίρη καθώς και στο νυχτερινό δρόμο «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ» που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο 2022 στη Γουμένισσα Κιλκίς. Και στις δύο εκδηλώσεις διανεμήθηκαν τα φυλλάδιά μας.

Στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου ο γιατρός Λεωνίδας Μαραντίδης και το προσωπικό με μεγάλη προθυμία δέχθηκαν τα ενημερωτικά έντυπα τα οποία έθεσαν σε εμφανές σημείο ώστε ασθενείς και συνοδοί να ενημερώνονται.

Στο 2o Νanon Festival του Πολυκάστρου 14 & 15 Ιουλίου 2023 ομάδα του συλλόγου διένειμε τα φυλλάδια στην είσοδο του χώρου όπου διεξήχθη το Festival ενώ στις 18 Ιουλίου 2023 στο διαγωνισμό ΠΙΡΟΣΚΙ στην Ευκαρπία Κιλκίς, η οποία κατακλύζεται από χιλιάδες επισκέπτες, δόθηκαν και εκεί επίσης τα έντυπά μας.

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αμαράντων, Γερακαριού, Δροσάτου, Παλαιού Γυναικοκάστρου και Χωρυγίου στα πλαίσια των εορταστικών πανηγύρεων που διοργάνωσαν στα χωριά τους συνεργάστηκαν ανάλογα όσον αφορά στη διανομή των φυλλαδίων μας αποδεικνύοντας ότι ο υγιής πολιτισμός εγκαθίσταται όπου υπάρχει διάθεση αλληλοβοήθειας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς των φυλλαδίων για την προφύλαξη από τον ήλιο, Οπτικά ΚΟΝΤΕΣΙΔΟΥ και Ηλεκτρομηχανολογικά έργα ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΑΤΣΗ.

Eυχαριστούμε για πολλοστή φορά τους «ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ» που έδωσαν την ευκαιρία στο Σύλλογό μας στις 29 Ιανουαρίου 2023 να είναι συνδιοργανωτής σε εκδήλωση του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης απολαμβάνοντας μαζί με το κοινό της Θεσσαλονίκης 11 ποιήματα του Αλεξανδρινού ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη μελοποιημένα από τον π.Αρτέμιο Γρηγοριάτη, των οποίων την αφήγηση απολαύσαμε από τις εξαιρετικές φωνές της Βέρας Στρατάκου και Φωτεινής Κατσάλη.

Ευχαριστούμε τους Συλλόγους Συνταξιούχων Ν.Κιλκίς, Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Ν.Κιλκίς, Εκπαιδευτικών και Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, Κυνηγητικό Κιλκίς καθώς και την Ένωση Αδειούχων Πλανοδίων Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Ν.Κιλκίς αλλά και ιδιώτες που επώνυμα και ανώνυμα μάς προσέφεραν χρηματικά ποσά και υλικά αγαθά για τις λειτουργικές μας ανάγκες και για τα άπορα μέλη μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!!
Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
«ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.