Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Τα νέα Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (19/12/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Ήττα στο φινάλε για την Κ13
Με ήττα ολοκλήρωσε το 2023 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς, μιας και στο τέλος έχασε με 3-2 από τους Μπέμπηδες Νέας Ιωνίας στο πλαστικό του Παύλου Μελά.

Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 2-0, γύρισε το παιχνίδι σε 2-2, όμως στην τελευταία φάση από στατικό χτύπημα γνώρισε την ήττα.

Ήττα στην Μεγάλη Βρύση για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στην Μεγάλη Βρύση για την δέκατη αγωνιστική της Α1 ΕΠΣ Κιλκίς, μένοντας στους 13 βαθμούς. Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε την πρώτη του ευκαιρία , πέτυχε το γκολ και όντας έμπειρη ομάδα κράτησε το αποτέλεσμα σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ο Μπελίτσας βρέθηκε τετ-α-τετ όμως πλάσαρε άουτ. Στο 9’ ο Αστέρας πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης μιας και ο Κουντουρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο Αλέξανδρος στο εικοσάλεπτο θα μπορούσε να ισοφαρίσει , όταν από στατική φάση ο Δεμερτζής από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ακόμη χειρότερη η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, οι γηπεδούχοι είχαν το υπέρ τους σκορ, με τον Αλέξανδρο να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να βρει διόδους στην αντίπαλη περιοχή.

Το θετικό για την ομάδα μας είναι πως σε έναν ακόμη αγώνα και κόντρα σε ομάδα τετράδας αγωνίστηκαν νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστές, και στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου βρισκόντουσαν στο γήπεδο εννιά ποδοσφαιριστές των 18 ετών και κάτω.

Ευχαριστούμε την Μεγάλη Βρύση για την φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή συνέχεια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης (46’ Καραστεργίου), Ι. Αλμασίδης, Κουρτεσίδης, Κουρουγιαννίδης, Κόλα (63’ Κότσι), Μπελίτσας, Χριστοφορίδης (46’ Κ. Αλμασίδης), Γιατισάκης, Μακάριος, Δεμερτζής (75’ Γρίβας).

Φιλικά στην Θεσσαλονίκη

Παρά το τσουχτερό κρύο η Κ14 «Τότεναμ», η Κ10 «Νάπολι», η Κ12 «Λυών» και η Κ8 «Ρίβερ» βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στην Θεσσαλονίκη για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων, και μας… ζέσταναν με τις εμφανίσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.