Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Πετυχημένη η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην 87η ΔΕΘ

Δελτίο τύπου  Επιμελητηρίου Κιλκίς
Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην 87η ΔΕΘ, στηρίζοντας ενεργά την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη του τόπου με την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων, στην πιο σημαντική ίσως διεθνή έκθεση που γίνεται στη χώρα μας. Αυτή πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 09 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) στο περίπτερο 17, με τη συμμετοχή των παρακάτω επιχειρήσεων :

-H.R.A. Pack: Συστήματα αποθήκευσης παλετών

-ΛΕΠΙΔΟΥ ΟΛΓΑ : Επαγγελματικός Εξοπλισμός

-ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε. : Είδη ζαχαροπλαστικής

-CANΝA PARK Thessaloniki AE: Φαρμακευτική κάνναβη

-ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ : Μελισσοκομικά

-ΡΑΓΙΑΝ Α.Ε. : Παραδοσιακά προϊόντα

-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ: Γυναικεία ένδυση & αξεσουάρ “Eva Markor”

-ΓΚΟΥΛΕΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Απορρυπαντικά ΑΧΧΙΟΝ

-ΚΑΟΥΡΜΑΤΣΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Χειροποίητα κεριά

-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Σάλτσες

-ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: Παραδοσιακά ζυμαρικά «Της Γιαγιάς»

Τα μέλη του Επιμελητηρίου, μέσα από το περίπτερό τους κατά την διάρκεια της έκθεσης, προέβαλαν και διαφήμιζαν την επιχείρηση και τα προϊόντα τους μέσω δειγμάτων ή έντυπου διαφημιστικού υλικού, ενώ παράλληλα μπορούσαν να προβαίνουν σε πώλησή τους. Με κατάλληλη προετοιμασία και άρτια οργάνωση παρουσίασαν μια άψογη εικόνα, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει και για τη συμμετοχή μέλους μας σε ειδική θεματική ενότητα για την ένδυση, την υπόδηση και τα αξεσουάρ, το Thessfashion, στο οποίο συμμετείχαν ηχηρά ονόματα της μόδας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, τόνισε ότι : «Η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για εξωστρέφεια και επικοινωνία είναι από τις βασικές αρχές και στόχους της παρούσας Διοίκησης. Η φετεινή Δ.Ε.Θ. ήταν πολύ διαφορετική, χωρίς εγκαίνια έναρξης, εκδηλώσεις και επισκέψεις επισήμων στα περίπτερα, υπό τη σκιά της ασύλληπτης καταστροφής στη Θεσσαλία. Η Δ.Ε.Θ. όμως παραμένει διαχρονικά ένα σημαντικό οικονομικό και επιχειρηματικό γεγονός. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΚΕΕ κ. Μασούτη Ιωάννη, τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της χώρας, τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Σιωνίδη Κων/νο και όλους όσους μας επισκέφθηκαν. Τέλος ευχαριστώ θερμά τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν με τα προϊόντα τους».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.