Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Τι λέει ο Π. Παππάς για τις μισθολογικές αδικίες του προσωπικού ενόπλων δυνάμεων

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Σε συνέχεια εγγράφου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), καθώς και συναντήσεων με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ , ο βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση, προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας, η οποία θα συζητηθεί στη Βουλή την Παρασκευή 01/09 στις 12:00.

Η ερώτηση αφορά την εξαίρεση χορήγησης ειδικής αποζημίωσης, στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, για την εργασία πέραν του πενθημέρου (υπερωριακή απασχόληση), καθώς και την περικοπή, στην αποζημίωση των ωρών νυχτερινής απασχόλησης και τον αποκλεισμό ομάδων στρατιωτικού προσωπικού, που είναι αποδέκτες της ανωτέρω αποζημίωσης.

Ο Π.Παππάς τόνισε πως θα σταθεί δίπλα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και σε συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν όλα τα πάγια και δίκαια αιτήματα του προσωπικού, προκειμένου να επιτευχθεί η ισότιμη εργασιακή τους αντιμετώπιση, σε σχέση με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, με γνώμονα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας του στρατιωτικού προσωπικού και των οικογενειών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.