Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

"Χορεύοντας… στο Φως του Φεγγαριού", στον Αρχαιολογικό Χώρο Ευρωπού

Δελτίο τύπου 
Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
"Χορεύοντας… στο Φως του Φεγγαριού"
Αρχαιολογικός Χώρος Ευρωπού
Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, 19:00 – 23:00

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, από 19.00 έως 23.00, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας, γιορτάζουν την δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου, στον αρχαιολογικό χώρο Ευρωπού, την ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΝ, με μια αισθαντική καλλιτεχνική βραδιά… «Χορεύοντας... στο Φως του Φεγγαριού» και σας προσκαλούν:

19:00 σε ξενάγηση στον χώρο της αρχαίας Ευρωπού,

20:00 στην προβολή της ταινίας ‘Το Tελευταίο μας Τανγκό’ του German Kral,

21.15 σε χορευτική παράσταση, σε ρυθμούς tango, bachata, samba, cha-cha και rumba, με τους χορευτές της ομάδας Fuego de la Noche, που - σε διαδραστική σχέση με το κοινό - θα παρουσιάσουν, επιπλέον, τον δημοφιλή γαλλικό χορό paso doble και τον αφροαμερικάνικης προέλευσης χορό jive.

Η συμμετοχή σας στην καλλιτεχνική μας περιπλάνηση στα πάθη και τα μυστικά των ανθρώπινων συναισθημάτων - στο φως του Αυγουστιάτικου Φεγγαριού - θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

Σας περιμένουμε.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.