Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 13/7/2023, 11:26 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στις Σέρρες στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης

Συνελήφθη προχθές (11 Ιουλίου 2023) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ROXY» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 8,9 γραμμαρίων,

2 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 23,6 γραμμαρίων,

2 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 21,6 γραμμαρίων,

4 μπουκαλάκια με υγρή μεθαδόνη, συνολικού βάρους 458,2 γραμμαρίων,

55 ναρκωτικά δισκία που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή,

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και

το χρηματικό ποσό των 2.250 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.


Συλλήψεις για κλοπή και απόπειρα κλοπή

- Συνελήφθη χθες (12 Ιουλίου 2023) το βράδυ σε αγροτική περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πέλλας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς λίγο νωρίτερα διέρρηξε επιχείρηση από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ. 

Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το προηγούμενο διάστημα αφαίρεσε από αποθήκη οικίας, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με τον φορτιστή μπαταρίας του, συνολικής αξίας 1.600 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Το κλεμμένο ποδήλατο βρέθηκε από τους αστυνομικούς και θα αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό του.

- Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (12 Ιουλίου 2023) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ημεδαπός άνδρας, καθώς λίγο νωρίτερα διέρρηξε παράθυρο οικίας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο πενθήμερο διέρρηξε ακόμη δύο φορές την ίδια οικία και τη μία από αυτές αφαίρεσε καλώδια και εργαλεία αξίας 500 ευρώ, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

- Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 8ης Απριλίου 2023 εισήλθε σε κατάστημα στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, προσωπικά έγγραφα, 2 τραπεζικές κάρτες και 1 κάρτα διαδικτυακών πληρωμών. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τις κλεμμένες κάρτες πραγματοποίησε συναλλαγές σε καταστήματα των Σερρών συνολικού ποσού 75 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι 2 κλεμμένες τραπεζικές κάρτες, οι οποίες και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Εξιχνιάστηκε περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών

Έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης εξιχνιάσθηκε περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος, αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους στην περιοχή των Βασιλικών, προέβη επανειλημμένα σε προσβλητικές πράξεις σε βάρος των νεαρών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 37χρονος δε διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα, οπότε συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, προκειμένου να εφαρμοσθεί η προβλεπόμενη διοικητική διαδικασία σε βάρος του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.