Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 10/7/2023

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Εγγραφές στην Κολύμβηση
Με έξι προπονητές δίπλα σε κάθε βήμα των παιδιών, τα τμήματα της Κολύμβησης παράγουν πολύ όμορφο έργο στις προπονήσεις. Τα «Παπάκια» έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το νερό, και σιγά σιγά προετοιμάζονται για να «μεταπηδήσουν» στην μεγάλη πισίνα και στα «Δελφίνια». Εκεί πραγματοποιούν διάφορες καινοτόμες ασκήσεις, μαθαίνοντας να κολυμπούν με ασφάλεια.
Πληροφορίες και εγγραφές στο 23410 70313 και στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Διασκέδαση με Aqua Fun

Σαββατοκύριακο έρχεται και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Alexandros Sports Center! Aqua Fun από τις 10 το πρωί ως τις 20.00 το βράδυ. Η μόνη ανάσα δροσιάς στην πόλη του Κιλκίς είναι το Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου, εκεί που μπορείτε να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, διασκεδάζοντας και κολυμπώντας κάτω από συνθήκες ασφαλείας στις πισίνες του Αθλητικού Κέντρου.
Σας περιμένουμε όλους

Προπονήσεις Τεχνικής στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Η μεταβατική περίοδος αποτελεί σημαντική για τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να βελτιώσουν τα ατομικά τους στοιχεία στο ποδόσφαιρο. Για όλο τον Ιούλιο ο Αλέξανδρος Κιλκίς έχει δημιουργήσει μικρά και ομοιογενή τμήματα τεχνικής για τα παιδιά που επιθυμούν να συνεχίσουν να αθλούνται και το Καλοκαίρι.

Baby Swimming στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Την πρώτη τους επαφή με το νερό έχουν τα βρέφη μας στο Baby Swimming. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 17.40 εισέρχονται μαζί με τους γονείς τους στην πισίνα, και μαθαίνουν να μην "φοβούνται", να διασκεδάζουν και να "δένονται" με το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η μαγεία του Aqua Fitness

Μετά από μια δύσκολη μέρα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από γυμναστική στο νερό. Αυτό σας προσφέρει ο Αλέξανδρος Κιλκίς με το Aqua Fitness κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 το βράδυ. Εκπαιδευτής ο Κωνσταντίνος Σωτηριάδης.

Στον Αλέξανδρο Κιλκίς ο Βασίλης Παύλου

Η ομάδα χτίζεται από το no1 και έτσι ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Παύλου! Αφού σε τέσσερα παιχνίδια στο προηγούμενο πρωτάθλημα η ομάδα μας δεν μπόρεσε να τον κερδίσει, τον έφερε στο συγκρότημά μας/

Ο Παύλου αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη Νέα Σάντα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έχοντας εξαιρετική παρουσία καθ'όλη την διάρκεια της σεζόν.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε σε ηλικία 15 ετών από τον Ποντιακό, ενώ έχει αγωνιστεί ενδιάμεσα και σε Γερκαριό και Χέρσο.

Βασίλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αλέξανδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.