«Θαυμάζουμε την ευαισθησία, την έμπνευση, την επιμέλεια, το ταλέντο των μαθητών και των μαθητριών» υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, προσθέτοντας πως «με κύριο γνώμονα την αγάπη για την τέχνη και με τη στήριξη του καθηγητή τους, κ. Μπαρτζώκα, μας παρουσιάζουν ένα κομμάτι του εαυτού τους».
Στο εξαιρετικό επίπεδο της συνεργασίας των παιδιών στο πλαίσιο της συλλογικής αυτής δράσης και της υποστήριξης που είχαν από τον διευθυντή του 2ου πειραματικού γυμνασίου Κιλκίς Αλέξανδρο Ταμουτσίδη, αναφέρεται ο κ. Μπαρτζώκας, τονίζοντας – μεταξύ άλλων – πως μέσα από το συγκεκριμένο “εγχείρημα”, οι μαθητές και οι μαθήτριες εμπέδωσαν τη δυναμική της συλλογικής δράσης και “ξεδίπλωσαν” την προοπτική που πηγάζει από τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους.
«Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς αναπτύσσει μεγάλο εύρος δράσεων ως στοιχείο της φυσιογνωμίας του, καλύπτοντας τα ενδιαφέροντα και καλλιεργώντας τις ιδιαίτερες δεξιότητες του μαθητικού δυναμικού. Παράλληλα είναι ένα σχολείο που προωθεί την εξωστρέφεια και βρίσκεται σε διαρκή αλληλεπίδραση με την κοινωνία» επισημαίνει ο διευθυντής του, Αλέξανδρος Ταμουτσίδης, ευχαριστώντας «θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς για τη φιλοξενία και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Βεργίδη για την υποστήριξη της όλης προσπάθειας». Επίσης, συγχαίρει τους μαθητές και τον υπεύθυνο καθηγητή «που αποδεικνύουν στην πράξη ότι το μαθητικό δυναμικό του Κιλκίς αλλά και το Δημόσιο Σχολείο μπορούν, με την ανάλογη στήριξη, να πετύχουν σημαντικά πράγματα και να υποστηρίξουν παιδεία υψηλού επιπέδου».
Τα έργα:
➺Πολυάνειο Ωδείο: Ακρυλικό σε καμβά, τμήμα Β1
➺Η Παλιά Νομαρχία: Ακρυλικό σε καμβά, τμήμα Γ2
➺Σαλάτς: Ακρυλικό σε καμβά, τμήμα Γ4
➺Λαογραφικό Μουσείο (Γυμνάσιο): Ακρυλικό σε καμβά , τμήμα Β2
➺Αυστροελληνική Καπναποθήκη: Ακρυλικό σε καμβά, τμήμα Β4
➺Δίδυμες καπναποθήκες: Ακρυλικό σε καμβά, τμήμα Γ1
➺Ι.Ν.Μεταμορφώσεως: Ακρυλικό σε καμβά, τμήμα Β3
➺Καθολικό Μονής Αγίου Γεωργίου: Ακρυλικό σε καμβά, τμήμα Γ3. -
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.
Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.
Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.