Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing της ΠΟΚ στην Πολίχνη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 24/05/2023 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing της ΠΟΚ στο κλειστό στάδιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα που ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing (ΠΟΚ). Η συμμετοχή ήταν ανάλογη του μεγέθους της διοργάνωσης με χρήση δυο αγωνιστικών Ring και τριών τερέν

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τους παρακάτω αθλητές :

1. Αθανασιάδου Αναστασία ηλικίας 2014 κιλά 35

2. Πουρσανίδης Δημήτριος ηλικίας 2015 κιλά 25

3. Χατζόπουλος Στέλιος ηλικίας 2016 κιλά 33

4. Πολυτίδου Στυλιανή ηλικίας 2016 κιλά 41

5. Ουρουμίδης Χαράλαμπος ηλικίας 2008 κιλά 55

6. Πουντζουκίδου Αναστασία ηλικίας 2012 κιλά 33

7. Πoυντζουκίδης Κωνσταντίνος ηλικίας 2012 κιλά 45

8. Παπαδόπουλος Γεώργιος ηλικίας 2010 κιλά 97

9. Ναζλόγλου Αναστασία ηλικίας 2007 κιλά 105

10. Πουντζουκίδης Μιχαήλ ηλικίας 2010 κιλά 68

11. Άτσαλου Φωτεινή ηλικίας 2012 κιλά 40

12. Ορφανίδης Γιώργος ηλικίας 2014 κιλά 30

13. Χρυσανθίδης Χαράλαμπος ηλικίας 2012 κιλά 51

Η εμφάνιση της αθλήτων ήταν εντυπωσιακή και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

ο Αθλητικός σύλλογος Άθλος ήταν και μέγας χορηγός των αγώνων παραχωρώντας ένα αγωνιστικό τερέν άλλα και ένα αγωνιστικό Ring στους αγώνες . Κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης ο διοργανωτής Καπητανίδης Θεόφιλος αλλά και ο Δήμαρχος Παύλου Μελλα Δεμουρτσίδης Δημήτρης ευχαρίστησαν τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο για την αμέριστη στήριξη της διοργάνωσης τόσο ως αθλητικός σύλλογος αλλά και ως Δήμος για την συνεισφορά και την μεταφορά και τοποθέτηση του αγωνιστικού εξοπλισμού.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητών μας που κατάφεραν στο διασυλλογικό αυτό πρωτάθλημα να δείξουν το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο και να εκπροσωπήσουν την πόλη μας . Η συνετή προπόνηση και η συνεχής προσπάθεια ανταμείβονται.

Ευχαρίστησε τον διοργανωτή άλλα και τον Δήμαρχο Παύλου Μελλα για τα καλά τους λογία και ανέφερε ότι θα βρίσκεται διπλά σε τέτοιου είδους διοργανώσεις ανά την Ελλάδα για την ορθή ανάπτυξη του Αθλήματος .»

Συγχαρητήρια σε όλους.









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.