Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Συνεδρίαση διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής 
ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Συνήλθε την Τρίτη, 30 Μαΐου στον Συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς η Επιτροπή Εκλογικού αγώνα παρουσία μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, των Δημοτικών Οργανώσεων, ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης, παλαιών και νέων μελών.

Τις εργασίες της Επιτροπής διηύθυνε ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς, κ. Στάθης Αβραμίδης (ο Γραμματέας κ. Παζαρτζικλής απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).

Παράλληλα στο πάνελ βρέθηκαν οι Γραμματείς των Δημοτικών Οργανώσεων Κιλκίς και Παιονίας, Κώστας Σαββίδης και Φρόσω Σανίδα, αντίστοιχα, καθώς και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Χριστίνα Χαραλαμπίδου.

Μετά την αρχική τοποθέτηση του κ. Αβραμίδη ο οποίος εφόσον επισήμανε την έως τώρα πορεία και τα αποτελέσματα της στις εκλογές της 21ης Μαΐου έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές για τον προγραμματισμό της παράταξης στο Κιλκίς έως και τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα αυτοί οι άξονες περιλαμβάνουν:

• Συνεδρίαση των Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και κατανομή αρμοδιοτήτων.

• Ενεργοποίηση όλων των υποψήφιων βουλευτών μας και όλων των στελεχών μας, (π. Βουλευτές, μέλη ΚΠΕ, στελέχη στην αυτοδιοίκηση, στελέχη σε όλους τους χώρους εργασιακούς – κοινωνικούς κλπ.) με σκοπό την άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες.

• Καταγραφή, στη σημερινή συνεδρίαση, των στελεχών που θα συμμετέχουν στις δράσεις του επόμενου διαστήματος

• Προγραμματισμό εξωστρεφών δράσεων (μοίρασμα φυλλαδίων – συζήτηση και επικοινωνία με τον κόσμο) στους 2 Δήμους, σε μαζικούς χώρους, σε πλατείες, αγορές, καφετέριες, λαϊκές αγορές (Κιλκίς, Πολύκαστρο, Αξιούπολη, Γουμένισσα, Χέρσο, Μουριές, Δροσάτο, Παλιό Αγιονέρι

• Διοργάνωση επισκέψεων σε μεγάλους εργασιακούς χώρους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα Νοσοκομεία - κέντρα υγείας, Δικαστήρια, Δήμος, Περιφέρεια, Εφορία, ΒΙ.ΠΕ Δομή μεταναστών, 1-βαθμια / 2-βαθμια κλπ.

• Διοργάνωση ανοιχτών συγκεντρώσεων (πλατείες)

• Λειτουργία της Νομαρχιακής σε καθημερινή βάση και προγραμματισμός διάφορων εκδηλώσεων.

• Λειτουργία εκλογικού περιπτέρου την ημέρα των εκλογών κάτω από τα γραφεία της Νομαρχιακής

• Καταγραφή εκ νέου όλων των εκλογικών αντιπροσώπων σε κάθε εκλογικό Τμήμα και αντίστοιχα εποπτών, λαμβάνοντας υπόψη και αξιολογώντας την εμπειρία της πρώτης φάσης των εκλογών. Εν συνεχεία υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών μεταξύ στελεχών για την επερχόμενη πορεία, καθώς και η εκδήλωση συμμετοχής για επερχόμενες δράσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.