Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους Αφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι

Υπογράφουν οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους Αφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο ψητοπωλείο που διαθέτουν στο Κάτω Θεοδωράκι Κιλκίς. Εκτός από το πλούσιο φαγητό, τους χυμούς, τα παγωτά, τους καφέδες και ό,τι άλλο «τραβούσε» η ψυχή του καθενός, προσέφεραν και την μετακίνηση μας.

Με δικά τους έξοδα πληρώθηκε και το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς για την μετακίνηση του σχολείου. Νιώθουμε βαθιά την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε για την υπέροχη ημέρα που μας πρόσφεραν. Η στάση ζωή τους και οι πράξεις τους, δίνουν το νόημα και την αξία στην λέξη «Άνθρωπος».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.