Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Τα νέα του Δήμου Παιονίας 2/6/23

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ορκωμοσία Δημ. Συμβούλου Παιονίας
Το πρωί της Πέμπτης 1 Ιουνίου, ορκίσθηκε από το δήμαρχο Παιονίας ο κ. Αθανάσιος (Σάκης) Τραχανίδης δημοτικός σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Γουμένισσας, έπειτα από την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Βασίλη Τάσιου. Του ευχόμαστε καλή θητεία και καλή δύναμη.

Δημοπρατήθηκε το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΡΩΠΟΥ»

Ο Δήμος Παιονίας προκήρυξε διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου με προϋπολογισμό 123.595,16€ (με ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο σύμφωνα την υπ’αριθμ. 250.1/2022/10-11-2022 Απόφαση Ένταξης του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα « ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ».




Το έργο αφορά την κατασκευή υπαίθριας αθλητικής εγκατάστασης στον αύλειο χώρο του σχολείου και συγκεκριμένα ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 στο Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού.

Προτεινόμενη επέμβαση: Το γήπεδο 5x5 θα έχει σχήμα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο με διαστάσεις αγωνιστικού χώρου 32,00 x 19,00 μ. ο μεγάλος άξονας του αγωνιστικού χώρου θα τοποθετηθεί στον άξονα Βορρά-Νότου. Θα γίνει ισοπέδωση, δημιουργία περιμετρικών τοιχίων εγκιβωτισμού κατασκευή, υπόβαση και ασφαλτική στρώση πάνω στην οποία θα επιστρωθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας που θα αποτελεί την τελική επιφάνεια του γηπέδου ώστε να πληροί τις απαιτήσεις που έχει θέσει η FIFA.

Στο έργο περιλαμβάνεται ο εξοπλισμός του γηπέδου και περίφραξη ύψους 4μ. επί του περιμετρικού τοιχίου κατασκευασμένου από οπλισμένο σκυρόδεμα. Η περίφραξη θα περιλαμβάνει γαλβανισμένο συρματόπλεγμα και θύρα. Προβλέπεται επίσης φωτισμός με τοποθέτηση πυλώνων, βραχιόνων και προβολέων.

«Ευχές δημάρχου Παιονίας προς τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων 2023»

Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο, στα νέα μας παιδιά, όπου έφτασε η στιγμή να δοκιμαστούν στις πανελλαδικές εξετάσεις, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αγαπητά μας παιδιά,

ο αγώνας και η προσπάθεια που καταβάλλατε όλο αυτό το σχολικό έτος κορυφώνεται, έχοντας πάντα την στήριξη των γονέων και των εκπαιδευτικών σας.

Με υπομονή, συγκέντρωση στον στόχο και πίστη στον εαυτό σας, είμαστε όλοι σίγουροι πως θα επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία!

Είμαστε δίπλα σας.

Ο δήμαρχος Παιονίας
Κώστας Σιωνίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.