Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 26/6/2023

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Αλέξανδρου Κιλκίς
Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της, και το απόγευμα της Τρίτης ο Αλέξανδρος Κιλκίς πραγματοποίησε την καθιερωμένη τελετή λήξης για τα τμήματα του ποδοσφαίρου, του στίβου και του βόλεϊ στο αθλητικό του κέντρο.

Πλήθος κόσμου, με αθλητές και συνοδούς να δίνουν δυναμικό παρών και να γεμίζουν τα γήπεδα σε μια μέρα χαράς και διασκέδασης. Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς απηύθυνε τον λόγο, ευχαριστώντας τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που επέδειξαν, τους αθλητές για την συνεργασία και τους προπονητές όλων των τμημάτων και αθλημάτων που έδωσαν τα μέγιστα για να κυλήσει εξαιρετικά η χρονιά.

Μια χρονιά άκρως επιτυχημένη, με ρεκόρ αγώνων και συμμετοχή σε κορυφαία τουρνουά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης! Σας ευχαριστούμε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Αύγουστο! Καλό Καλοκαίρι.

Μετά από μια απαιτητική μέρα, το Aqua Fitness σας παρέχει τη δυνατότητα για γυμναστική και χαλάρωση στο νερό! Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη.

Τα βρέφη κολυμπούν στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 17.40 πραγματοποιούνται τα μαθήματα στο Baby Swimming! Από 6 μηνών ως 3 ετών τα παιδιά μπορούν να έρχονται σε επαφή με το νερό και να πραγματοποιούν διαδραστικά παιχνιδάκια μαζί με τους γονείς τους.

Πραγματοποιείστε και εσείς την δική σας εγγραφή στη Γραμματεία του Συλλόγου ή καλέστε για πληροφορίες στο 23410 70313.

Aqua Fun κάθε μέρα

Με την Θερμοκρασία στα ύψη οι πισίνες του Alexandros Sports Center αποτελούν τη μόνη επιλογή για στιγμές ξεγνοιασιάς, χαλάρωσης και δροσιάς στο Κιλκίς. Καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 4 το μεσημέρι και τα σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Πάντα με την παρουσία ναυαγοσώστη, τα παιδιά μπορούν να μπουν είτε στην μικρή πισίνα, είτε στην μεγάλη πισίνα και να απολαύσουν όλες τις ανέσεις.

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Alumil

Το δεύτερο πρωτάθλημα των Τμημάτων της Alumil πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στο Alexandros Sports Center,με το τμήμα Logistics να κάνει το repeat και να φτάνει και φέτος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κερδίζοντας όπως και πέρσι στον τελικό τα CNC με 2-0. Τα τέρματα σημείωσαν οι Νικολαΐδης και Κουσίδης.

Παρουσία του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά και με πλήθος κόσμου διεξήχθησαν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, με τους προπονητές του Αλέξανδρου Κιλκίς και τους εκπαιδευτικούς του Παιδόκοσμου να ετοιμάζουν πολλές και όμορφες δραστηριότητες για τα παιδιά των εργαζομένων της Alumil.

Στον μικρό τελικό η Θύελλα Τυλικτικών κέρδισε με 5-4 (κ.α. 3-3) στην διαδικασία των πέναλτι την Διέλαση και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Αμέσως μετά την λήξη των αγώνων όλοι οι εργαζόμενοι δείπνησαν μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.