Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Brazilian Jiu Jitsu για την ομάδα του Kinesis

Δελτίο τύπου 
Kinesis Fight Club
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Brazilian Jiu Jitsu για την ομάδα του Kinesis.
Στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στις 24 Ιουνίου, στο αρχηγείο της ομάδας Gougoulas Team, πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις έγχρωμων ζωνών.

Το Kinesis Fight Club συμμετείχε με 3 αθλητές τον Αντώνη Γιαννακίδη, που προάχθηκε στον βαθμό της καφέ ζώνης, τον Κωνσταντίνο Κοντοειδή, που προάχθηκε στον βαθμό της άσπρης ζώνης τρίτου επιπέδου και τον Βασίλη Ανδριτσούδη, που προάχθηκε στον βαθμό της άσπρης ζώνης πρώτου επιπέδου.

Εξεταστής ήταν Νίκος Γουγούλας κάτοχος Μαύρης ζώνης δεύτερου επιπέδου στο Brazilian Jiu Jitsu, εγκεκριμένος από την παγκόσμια Ομοσπονδία Ibjjf.

Η αγωνιστική σεζόν δεν μπορούσε να κλείσει καλύτερα για το Kinesis μετά από πολλές διακρίσεις τόσο σε τοπικό, Πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.