Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Κιλτίδης από Πολύκαστρο: Ας μου δείξουν ένα ιδιαίτερο έργο που υλοποιήθηκε τα τελευταία 12 χρόνια

Δελτίο τύπου Κώστα Κιλτίδη
Με δυναμικό, ξεκάθαρο και με πολιτικό περιεχόμενο λόγο ο Κώστας Κιλτίδης επικοινωνεί με τους πολίτες του νομού Κιλκίς στις μαζικές εκδηλώσεις που διοργανώνει στις πόλεις και στους οικισμούς.

Καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου και λίγο πριν τη μεγάλη συγκέντρωση του την Τετάρτη 17 Μαΐου στο «Κτήμα των Ευχών» στο Κιλκίς ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ από το Πολύκαστρο έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ενώ δεν κρύφτηκε βάζοντας ξανά στην ατζέντα την ανάγκη να συμφωνηθούν οι ανάγκες των πολιτών και του τόπου σε έργα και να υπηρετηθούν διακομματικά απ’ όλους. Χαρακτηριστικό σημείο ήταν όταν προκάλεσε να του υποδείξουν ένα ιδιαίτερο έργο του Νομού τα τελευταία 12 χρόνια που να έχει υπηρετηθεί και υλοποιηθεί διακομματικά.

Στο κατάμεστο από κόσμο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου, ο κ. Κιλτίδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παλιούς του φίλους αλλά και να απευθυνθεί σε ένα διευρυμένο ακροατήριο, μιας και οι σχέσεις του με τους κατοίκους αυτής της περιοχής είναι πολύ ισχυρές, καθώς ως Βουλευτής λειτουργούσε πολιτικό γραφείο για τις ανάγκες των πολιτών.

Στους υπαινιγμούς που είδαν το φως της δημοσιότητας ποιοι κατοικούν στο Κιλκίς απάντησε ότι ο Βουλευτής κατά το Σύνταγμα εκπροσωπεί το Έθνος και με την ίδια λογική δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης να είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη, όντας κάτοικος Αθηνών. «Οι Κιλκισιώτες που μένουν εκτός Κιλκίς θα τους απαγορέψουμε να ψηφίσουν στον τόπο καταγωγή τους;» αναρωτήθηκε.

«Το 2010 δεν έφυγα από τη ΝΔ αλλά συγκρούστηκα με αρρωστημένες αντιλήψεις που θα οδηγούσαν τη χώρα σ’ αυτή τη δυστυχία και θα μάτωνα τα χέρια με το αίμα των Ελλήνων. Θεώρησαν προτιμότερο να αποχωρήσω και να κλωτσήσω καρέκλες και αξιώματα, όντας ο μοναδικός Βουλευτής που δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο και κανένα μεσοπρόθεσμο. Υποστήριξα την ανάγκη να πορευτούμε με ενότητα και όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό αποχώρησα και δεν βρέθηκα στο εύκολο στρατόπεδο των αντιμνημονιακών. Καθαρές κουβέντες για να συνεννοούμαστε» είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του και συνέχισε:

«Όχι μόνο δεν υπάρχει έστω ένα ιδιαίτερο έργο τα τελευταία δώδεκα χρόνια διακομματικά, αλλά και έργα που ξεκίνησαν 2004 καρκινοβατούν και μένουν στάσιμα. Γηροκομείο – Δρόμος ΠΑΘΕ Χαλάστρας – Πολυκάστρου, δρόμος Ν.Σάντας – Ασσύρου και κλειστό Γυμναστήριο στις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου παραμένουν έργα ανεκτέλεστα. Είναι η ώρα με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο Νομός μας να ξαναβρεί των δρόμο της συνέχειας και της προοπτικής προς τα εμπρός. Αυτά που ακούγονται για την επίλυση των προβλημάτων της Παιονίας δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.».

«Νιώθω άτρωτος γιατί πορεύομαι άδολος, ίσια και καθαρά για τους πολίτες του Κιλκίς, για τον ακριτικό και ευλογημένο τόπο μας. Δηλώνω παρών, με ότι πίστεψα στη ζωή μου από μικρός και με το χρέος που νιώθω απέναντι σας. Χωρίς να είμαι ο ικανότερος όλων ή ο σοφότερος, διεκδικώ με πίστη και γνώση, πάντα με αποφασιστικότητα, που έφερε χειροπιαστά αποτελέσματα. Σας μεταφέρω το μήνυμα Νίκης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την απόφαση των συμπολιτών μας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Στις 21 Μαΐου θα νικήσουμε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.