Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

ΝΗΡΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 11-12 χρονών με θέμα την πρόληψη του καπνίσματος

Δελτίο τύπου Κέντρου 
Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» 

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος υλοποιεί βιωματικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 11-12 χρονών με τίτλο «Την εξάρτηση γνωρίζω στη ζωή μου δεν καπνίζω». 

Η παρέμβαση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, ώρα 18:00-19:30. Στο εργαστήρι αξιοποιείται η αφήγηση ιστοριών, το παιχνίδι σε ομάδες, η ζωγραφική και η συζήτηση. Στόχος είναι τα παιδιά να κατανοήσουν την έννοια της εξάρτησης, να μιλήσουν για τις αρνητικές συνέπειες του καπνίσματος, να εξασκηθούν στην άρνηση του τσιγάρου και να εντοπίσουν υγιείς συνήθειες και συμπεριφορές. 

Συντονίστρια του εργαστηρίου είναι η κα Μαρία Χατζηγεωργιάδου, ψυχολόγος. Δηλώσεις συμμετοχής, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, γίνονται ηλεκτρονικά έως τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ελάχιστος αριθμός 12 άτομα και μέγιστος 22.

Ο σύνδεσμος για να δηλώσετε συμμετοχή είναι ο εξής:

https://forms.gle/DFfpUcLJxNixLAQ59

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.