Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Παρασταση χορού των τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχθούμε το καλοκαίρι; Ο χορός.
Και μάλιστα από τις μπαλαρινούλες της Τέχνης που ετοίμασαν τσαχπίνικες πόλκες για τα μάτια σας μόνο. Και τα τμήματα χορού ενηλίκων της τέχνης ετοίμασαν καταπληκτικές τσα τσα, ρούμπα και σάλσα χορογραφίες για να τις συνοδεύσουν στην υποδοχή.

Οι μπαλαρινούλες μας δούλεψαν αγόγγυστα όλη τη χρονιά με τον εξαιρετικό δάσκαλό τους, Κωνσταντίνου Πετρίδη και θα σας παρουσιάσουν μια νόστιμη και τρυφερή παράσταση με πολύ κέφι.

Οι ενήλικες από την άλλη υπόσχονται φινετσάτες χορογραφίες σε αγαπημένες μουσικές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τέχνης σας καλεί να απολαύσετε τα φιντανάκια μας και τους χορευτές μας την Πέμπτη 1 Ιουνίου, στις 6.30 το απόγευμα στο θεατράκι της Τέχνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.