Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

“Στις 25 του Ιούνη, αυτό που θα έχει σημασία για το λαό του Κιλκίς είναι ένα ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ!”

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Σύσκεψη οργάνωσε την Κυριακή 28/5 η Τ.Ο. Κιλκίς του ΚΚΕ, παρουσία όλων των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος και των οικογένειων τους, καθώς και μελών, φίλων και συμπορευόμενων με το κόμμα, που συνέβαλλαν με κάθε δυνατό και πρόσφορο τρόπο στην οργάνωση του πλούσιου πολιτικού ανοίγματος που πραγματοποίησε η κομματική οργάνωση για τις εκλογές της 21ης του Μάη και μπροστά στην προετοιμασία για τη μάχη των εκλογών της 25ης του Ιούνη, που όλα δείχνουν ότι θα δωθεί με αυταπάρνηση και ενθουσιασμό, με μεγάλη αισιοδοξία. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα “Ξινό Νερό” στο Μεταλλικό, έναν ιδιαίτερα όμορφο και φιλόξενο χώρο.

Παίρνοντας το λόγο η γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής, Ειρήνη Χατζή, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, για την μαχητική και ιδιαίτερα αισιόδοξη προσφορά τους στις εκλογές της 21ης του Μάη, για το γεγονός ότι δεν άφησαν μέρα και λεπτό να πάει χαμένο. Κάλεσε μαζικά τα μέλη, τα στελέχη του κόμματος, της ΚΝΕ, τους υποψήφιους βουλευτές, τους ψηφοφόρους και φίλους, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, κουράγιο και πείσμα, ώστε στις εκλογές του Ιούνη το Κόμμα όχι μόνο να κρατήσει το σημερινό ποσοστό και τις 26 έδρες του στη Βουλή, αλλά να αυξήσει όσο γίνεται περισσότερο τους ψήφους και το ποσοστό του, τόσο πανελλαδικά, όσο και στο Κιλκίς.

Τόνισε πως, “όσοι ψήφισαν το κόμμα στο νομό και νιώθουν χαρούμενοι, αισιόδοξοι για την επιλογή τους, τώρα έχουν ακόμα περισσότερους λόγους να το επαναλάβουν καθώς και όσοι το είχαν στη σκέψη τους αλλά δεν το έπραξαν την τελευταία στιγμή, τώρα πρέπει να το κάνουν αποφασιστικά, να ρίξουν “δαγκωτό” το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην κάλπη.

Να μη χαθεί καμία ψήφος και από τις 3526 στο νομό, να ψηφίσουν πολλοί περισσότεροι.

Κάθε ψήφος μετράει, προστίθεται στο εκλογικό ποσοστό του κόμματος, προστίθεται στον ίδιο το λαό και στην δύναμή του την επόμενη μέρα, που θα την έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά γιατί τα προαπαιτούμενα της αντιλαϊκής κυβέρνησης που θα προκύψει, είναι όλα εδώ”.

Τόνισε επίσης ότι “όσοι ψήφισαν άλλα κόμματα, ας σκεφτούν ότι τώρα, με βάση τα αποτελέσματα, δεν έχουν κανένα λόγο να δώσουν τόση δύναμη στη ΝΔ, που θα είναι μια κυβέρνηση αντιλαϊκή και αυτοδύναμη με βάση τον εκλογικό νόμο.

Δεν χρειάζεται να δώσουν την ψήφο τους ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ ή στο ΠΑΣΟΚ. Είναι ξεκάθαρο από παντού και στο νομό με βάση την μεγάλη πείρα που έχει ο λαός, ότι είναι τα κόμματα που πρόθυμα θα δώσουν χέρι βοήθειας στη ΝΔ να περνά τα αντιλαϊκά νομοσχέδια, τα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, όπως το έκαναν και την προηγούμενη τετραετία ψηφίζοντας 200 και πλέον νομοσχέδια της ΝΔ. Άλλωστε τους ξέρει καλά ο λαός του Κιλκίς, οι εργαζόμενοι, γνωρίζουν από πρώτο χέρι για τη στάση τους σε πολλά σοβαρά ζητήματα που απασχολούν στο νομό, τι έκαναν και τι δεν έκαναν, ποιανου το μέρος πήραν...Κανένα λόγο επίσης δεν έχουν να επιλέξουν κάποιο από τα λεγόμενα μικρά κόμματα παλιά και νέα, ακόμα και εκείνα που έχουν αναφορά στο νομό”.

Κάλεσε να μην αποδεχτεί ο λαός του Κιλκίς, ειδικά οι εργαζόμενοι, οι εργάτες και οι εργάτριες, οι μικρέμποροι και αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία, τον αρνητικό κοινοβουλευτικό συσχετισμό που διαμορφώθηκε στο νομό στις 21 Μάη, με μία έδρα στην ΝΔ και αντίστοιχα στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ.

“Να σκεφτούν τώρα, άφοβα με τόλμη και καρδιά, ότι την επόμενη μέρα κανένας από τους τρεις τους, ούτε και τα κόμματα τους δεν πρόκειται να σταθούν στο πλευρό τους, να φέρουν στην βουλή τα προβλήματα της επιβιωσής τους. Κανένας τους δεν υπάρχει περίπτωση να μπει μπροστά ενάντια στο ξεσπίτωμα, στους πλειστηριασμούς που είναι στα σκαριά, ενάντια στην εντατικοποίηση στους χώρους δουλειάς, στις μηδενικές αυξήσεις στους μισθούς ως προαπαιτούμενο για την μεγάλη κερδοφορία και των ντόπιων βιομηχάνων. 

Κανένας από τους τρεις δεν θα σταθεί στο πλευρό τους ενισχύοντας τους αγώνες του, που πρέπει στο νομό να αναπτυχθούν αποφασιστικά. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ένας κομμουνιστής βουλευτής, δοκιμασμένος στους αγώνες. Όσο περισσότεροι είναι οι βουλευτές του ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατοί θα είναι οι αγώνες, μέσα κι έξω από τη Βουλή.

Στις 25 του Ιούνη αυτό που θα έχει μεγαλύτερη σημασία για τον Κιλκισσιώτικο λαό και τη χώρα μας, είναι πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που με συνέπεια, σταθερότητα και μαχητικότητα μπορεί να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ και τη στρατηγική που θα αυτή θα εφαρμόσει”.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί η αισιοδοξία μας εδράζεται στην αποφασιστικότητα που υπάρχει σε όλους τους παρευρισκόμενους, σε όλα τα μέλη και στελέχη του κόμματος, σε φίλους και ψηφοφόρους και σε όσους και όσες θα ανταμώσουμε ξανά τις επόμενες μέρες μπαίνοντας στα γεμάτα αυτής της προεκλογικής περιόδου, με περιοδείες, συγκεντρώσεις, συσκέψεις, με τη λειτουργία του στεκιού του Κόμματος στην πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς”.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.