Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Θετική εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα για τον Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών υποδέχθηκε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ στο ΔΑΚ Κιλκίς, την Κυριακή 02.04.2023, για τα πλαίσια του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ. Ο ΑΤΛΑΣ που ήταν καλύτερος σε όλα τα σημεία, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. 

Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση και έφτασε στη νίκη εύκολα (3-0, 25-13, 25-14,25-16) σε ένα παιχνίδι που περισσότερο λειτούργησε υπέρ του, σε ψυχολογικό επίπεδο, παρά σε βαθμολογικό, μιας που ο ΑΤΛΑΣ δε βρίσκεται σε τροχιά διεκδίκησης κάποιου τίτλου. Παρ’ όλα αυτά, τα κορίτσια έδειξαν διάθεση και μαχητικότητα, εκμεταλλεύτηκαν όλα τα λάθη και τις αστοχίες των αντιπάλων τους. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική της σεζόν, Κυριακή 09.04.2023, ο ΑΤΛΑΣ θα αντιμετωπίσει τον ΑΙΑ Κιλκίς στο ΔΑΚ του Κιλκίς.

Η σύνθεση του ΑΤΛΑ συμπληρώνεται από τις (στο πάγκο βρέθηκε ο κ. Χρήστος Μπακύρτσης): Μπακύρτση, Κιλτίδου, Σταμάτη Α., Νίρλα, Σταμάτη Κ.(L), Γκουρτσιάδου, Ταχταλίδου, Σαχινίδου, Θεοδωροπούλου, Χαριτωνίδου, Τριανταφυλλίδου Φ., Τριανταφυλλίδου Ε., Παπαμιχηλίδου (L).

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.