Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Συλλέγω - Επαναχρησιμοποιώ - Ανακυκλώνω στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
Συχνά πυκνά ακούτε τις φράσεις «πράσινη ανάπτυξη», «βιωσιμότητα», «κυκλική οικονομία» ή «refurbished υπολογιστές» και τις θεωρείτε… θεωρία; Εμείς το κάναμε ΠΡΑΞΗ.

Η επαναχρησιμοποίηση είναι μία περιβαλλοντικά προτιμητέα εναλλακτική λύση σε σχέση με άλλες μεθόδους διαχείρισης αποβλήτων επειδή εξοικονομείται ενέργεια η οποία δαπανάται για την παραγωγή των αγαθών αυτών, και επιπλέον πολύτιμες πρώτες ύλες όπως πετρέλαιο, νερό, ξυλεία, άνθρακας κ.ά. Στον χώρο της Πληροφορικής, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει σήμερα τα πλεονεκτήματα του refurbished εξοπλισμού ειδικά αν όλα αυτά έγιναν με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς https://1epal-kilkis.kil.sch.gr/index.php/2014-10-16-17-36-21/diafores/337-syllego-epanaxrisimopoio-anakyklono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.