Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

ΕΓΕ Γουμένισσας: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε Τουρκία και Συρία

Δελτίο τύπου ΕΓΕ Γουμένισσας
Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας – Παράρτημα Γουμένισσας, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στις 5 το απόγευμα, έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα της μέσα σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα με τη συμμετοχή πολλών γυναικών που κατέκλυσαν το καφέ-CORTE. 

Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας κα Μαρία Παλάνη, η Πρόεδρος της Κοινότητας Καστανερής κα Αλεξάνδρα Πάντη και η σύζυγος του Δημάρχου Παιονίας κα Αλεξάνδρα Σιωνίδου. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαζί με τον καφέ, οι παρευρισκόμενες αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, απόλαυσαν νόστιμες και μοναδικές βασιλόπιτες, διασκέδασαν δοκιμάζοντας την τύχη τους στη λαχειοφόρο αγορά κερδίζοντας πλούσια δώρα προσφορά των καταστημάτων της πόλης, που τους ευχαρίστησαν και η τυχερή κα Ευγενία Ζελέγκου που βρήκε το «φλουρί» πήρε ως δώρο μια σικ τσάντα. 

Ενημερώθηκαν επίσης από την Πρόεδρο του Παραρτήματος κα Γεωργία Κρομλίδου για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων τους. Ενώ η Γραμματέας της ΕΓΕ Παράρτημα Γουμένισσας κα Μαρίνα Τουλούπη αναφέρθηκε στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία από τα έσοδα της εκδήλωσης τους.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.