Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Ιατροφαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό παρέδωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς

Ιατροφαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό για τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία παρέδωσε σήμερα, εκ μέρους των μελών του Φαρμακευτικού Συλλόγου ν. Κιλκίς, ο πρόεδρός του Κώστας Κατσιάνος στον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη.

Ο κ. Κατσιάνος υπογράμμισε πως ο Φαρμακευτικός Σύλλογος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, αποδεικνύοντας ότι στηρίζει όσους έχουν ανάγκη βοήθεια, ξεπερνώντας τα σύνορα της χώρας μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου και τα μέλη για την προσφορά ιατροφαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού στους πληγέντες από τον σεισμό που δοκιμάζονται από αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

Τόνισε, επίσης, ότι, στο κάλεσμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκαν από την πρώτη κιόλας στιγμή οι υπάλληλοι της Π.Ε. Κιλκίς, πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις του νομού αποστέλλοντας τα είδη πρώτης ανάγκης που συλλέγονται μέχρι και σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες [συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, (φρυγανιές, μπάρες, μπισκότα, κονσέρβες κλπ), βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας, κουβέρντες, κλινοσκεπάσματα, είδη ατομικής υγιεινής (π.χ. χαρτί κουζίνα, μωρομάντηλα κλπ), ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.ά), εμφιαλωμένα νερά) ].

«Ο ανθρώπινος πόνος δεν έχει σύνορα. Πολίτες, επιχειρήσεις, σύλλογοι, φορείς του νομού Κιλκίς συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορούν για να στηρίξουν τους πληγέντες που δοκιμάζονται τόσο σκληρά από το χτύπημα του Εγκέλαδου, μία τραγωδία με τεράστιες ανθρώπινες απώλειες, χιλιάδες τραυματίες και μεγάλες καταστροφές. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία» επισήμανε ο κ. Βεργίδης. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.