Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Σημαντική διάκριση για την ακαδημία ρομποτικής Microstudies και τον προπονητή Γκόραν Μιχαήλοβιτς

Η ακαδημία ρομποτικής Microstudies Robotics μετά από πολλές συμμετοχές σε πανελλήνιους και Παγκοσμίου επιπέδου αγώνων ρομποτικής και με την πείρα των διακεκριμένων project είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή μαθητών μας στην Ελληνική Εθνική Ομάδα Ρομποτικής.

Μετά από διαδικασία αξιολόγησης (γραπτών και μέσω συνέντευξης) από πενταμελή επιτροπή της H.E.R.O. – Hellenic Educational Robotic Organization κατάφεραν την εισαγωγή τους στην Ελληνική Εθνική Ομάδα Ρομποτικής. Σύντομα ξεκινά η εκπαίδευση τους για τις προετοιμασίες σε συμμετοχές που τους περιμένουν σε Παγκόσμιες Ολυμπιάδες και Διεθνής Διαγωνισμούς Ρομποτικής παράλληλα με την συνεχή εκπαίδευση που έχουν στην ακαδημία μας. Από την ακαδημία ρομποτικής Microstudies Robotics του Κιλκίς επέλεξαν 9 παιδιά:

Εθνικής ομάδας (εφήβων)

Γκιζιώτης Ελευθέριος

Καρασαββίδης Θεόδωρος

Κουγιουμτζόγλου Μιχαήλ

Κυριαζίδης Αβραάμ

Σαββίδου Μαρίλια

Σαλτσίδης Χρήστος

Τσιμπούσλης Πασχάλης

Εθνικής ομάδας (παγκορασίδες-κορασίδες)

Καριοφύλλη Άνθη

Σαββίδου Μαρίλια

Σαλτσίδου Αναστασία


Ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες σε αυτό το νέο τους ταξίδι.

MICROstudies Robotics

Γκόραν Μιχαήλοβιτς - Ελένη Καλαϊτζίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.