Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 25/1/2023, 7:05 μ.μ.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών
· Συνελήφθη χθες (24 Ιανουαρίου 2023) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 240 γραμμάρια κάνναβης, 36,3 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 9,4 γραμμάρια ψυχοτρόπου ναρκωτικής ουσίας, 9 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, 44 δισκία ναρκωτικής ουσίας και το χρηματικό ποσό των 890 ευρώ.

· Συνελήφθη χθες (24 Ιανουαρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του συνολικά 14 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 70 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

· Συνελήφθη χθες (24 Ιανουαρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του καλά κρυμμένα και κατασχέθηκαν, 1 συσκευασία με ηρωίνη βάρους 23,8 γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Εξιχνίαση κλοπής

Σε συνέχεια του από 29-9-2022 Δελτίου Τύπου μας, σχετικά με την εξιχνίαση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού που έγινε το βράδυ της 20ης Μαΐου 2021, σε περιοχή των Σερρών, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ακόμα ημεδαπών ανδρών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.