Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Αναπαλαίωση και βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου της παλιάς Νομαρχίας, ζητούν οι Περιπατητές Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Εφαρμογή των μελετών αναπαλαίωσης και βελτίωσης του περιβάλλοντα χώρου του διατηρητέου κτιρίου της παλαιάς Νομαρχίας που κτίστηκε το 1896 υπενθύμισε ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς κόβοντας την Βασιλόπιτα στην σκιά του την Κυριακή 22 Ιανουαρίου που σε συνδυασμό με την επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου να αποτελέσει επισκέψιμο τουριστικό προορισμό. 

Ο Ανδρεανίδης Χρήστος αναφέρθηκε στις ανασκαφικές δραστηριότητες Μορύλλου και Τράπεζας Καμπάνη-Πεδινού όταν έκοψε το κομμάτι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς. Με το κομμάτι του Δασαρχείου Κιλκίς ευχήθηκε για την υλοποίηση των μελετών του δάσους Αγίου Γεωργίου και του Μνημείου των Χιλίων Δένδρων. 

Στο κομμάτι του Πλανήτη αναφέρθηκε στο κροκοδείλιο ενδιαφέρον των πετρελαϊκών για την σωτηρία του πλανήτη στο Νταβός ενώ εντείνουν την εξόρυξη των ορυκτών καυσίμων για την καταστροφή του καθώς επίσης για το τέλος της αποψίλωσης του πνεύμονα πρασίνου της γης στον Αμαζόνιο. Μεγάλη η συμμετοχή και πολύ το κέφι στον χορό που ακολούθησε.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.