Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Συμβολική κοπή πίτας από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Περιπατητών Κιλκίς στην σκιά του όμορφου κτιρίου της παλιάς νομαρχίας

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Μια όμορφη ημέρα, δώρο θεού, έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του περιβαλλοντικού συλλόγου περιπατητών Κιλκίς να κάνουν ένα διαφορετικό και σύντομο περίπατο με διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχουν συνηθίσει προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τις ομορφιές του Νομού Κιλκίς.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου ανηφόρισαν αργά και χαλαρά σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους της πόλης για να συναντηθούν στην σκιά ενός κτιρίου που στολίζει την πόλη και την ιστορία της και δίνει την ευκαιρία στην προβολή και στην ανάδειξη της.

Το κτίριο της παλιάς νομαρχίας επέλεξαν τα μέλη του συλλόγου περιπατητών να κόψουν την συμβολική βασιλόπιτα με στόχο την προβολή και την συντήρηση που πρέπει να γίνει σε αυτό.

Φανερά συγκινημένος ο Πρόεδρος του περιβαλλοντικού συλλόγου κ. Χρήστος Αδρεανίδης κόβοντας ένα ένα τα κομμάτια της πίτας τα μοίρασε σε φορείς του Νομού προτείνοντας λύσεις και ιδέες για το καλό του τόπου μας όπως χαρακτηριστικά τόνισε πολλές φορές με επιχειρήματα και εμπράκτως συμετοχή σε αυτά στηρίζοντας αιτήματα κοινοταρχών και τοπικών συλλόγων.

Ευχαρίστησε άτομα σε φορείς που δείχνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στις δράσεις και πρότεινε περισσότερη συμετοχή και συνεργασία στην ανάδειξη του Νομού μας που πρέπει κάποια στιγμή να πάρει την θέση που του αξίζει πανελλαδικά.

Μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι, τόνισε σε ότι δυσάρεστο συμβαίνει και πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία.

Δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι στον νομό μας που να μην φυτρώνει λουλούδι.

Δεν υπάρχει χωριό που να μην έχει την ιστορία του.

Όλα τα κομμάτια της πίτας που μοιράστηκαν να δώσουν την ευκαιρία σε όλους φορείς και πολίτες να αναλογιστούμε τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στον τόπο μας και στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει με την μείωση του πληθυσμού, την καταστροφή του περιβάλλοντος, την ερήμωση των χωριών, τη μεγάλη αύξηση προβλημάτων υγείας και δυστυχώς πολλά περισσότερα.

Αμέσως μετά την μικρή εκδήλωση και της πολύ όμορφης ιδέας του χώρου που επιλέχθηκε για να γίνει, τα μέλη του περιβαλλοντικού συλλόγου περιπατητών με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποίησαν τον ετήσιο χορό τους σε γνωστό  κέντρο διασκέδασης της πόλης του Κιλκίς.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.