Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (24/1/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Επέστρεψε στις νίκες
Εύκολη νίκη με 6-0 για τον Αλέξανδρο Κιλκίς επί του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο. Επιστροφή στις νίκες για το συγκρότημα του Μιχάλη Αναστασιάδη και του Γιώργου Δαϊλλίδη στην 11η αγωνιστική του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.

Από πολύ νωρίς κρίθηκαν τα πάντα, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να βρίσκει πέντε τέρματα στο πρώτο μέρος. Στο 5’ από ασίστ του Μπελίτσα ο Σεχάι άνοιξε το σκορ, και στο 23’ ήταν η σειρά του Γκαμπριντασβίλι να χριστεί σκόρερ.

Στο 33’ ο Γιατισάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και δέκα λεπτά αργότερα ο Μπελίτσας πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Αλέξανδρου. Στο 45’ ο Γιατισάκης σημείωωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 49’ ο Δεμερτζής με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό σκορ, αφού από εκεί και πέρα η ομάδα του Αλέξανδρου κυκλοφόρησε την μπάλα, και κράτησε δυνάμεις για την δύσκολη συνέχεια! Ευχόμαστε στον Επτάλοφο καλή συνέχεια στην πορεία του στο πρωτάθλημα!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Κετικίδης, Παυλίδης (52’ Γρηγοράκης), Γυριχίδης, Μαριόγλου, Αμανατίδης, Μπελίτσας (52’ Αναστασούδης), Γιατισάκης (62’ Αλπανίδης), Γκαμπριντασβίλι, Σ. Παπαδόπουλος (46’ Δεμερτζής), Σεχάι.

Πεντάρα για την Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Την εξαιρετική της παρουσία συνέχισε η Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς με το τμήμα «Ίντερ» των Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιώργου Δαϊλλίδη που επιβλήθηκε με 5-0 στο γήπεδο «Άλκης Καμπανός» της Ένωσης Ανθοκήπων Καρατάσου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Δύο γκολ ο Κωνσταντίνος Γρηγοράκης, άλλα τόσα ο Ιωάννης Αμανατίδης και ένα τέρμα από τον Σέργιο Πόζντνιακ, για μια ομάδα που έχει βρει για τα καλά τα πατήματά της και το αποδεικνύει κάθε φορά στο γήπεδο.

Δύο ακόμη νίκες στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Την εξαιρετική τους πορεία συνέχισαν η Κ14 "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη και η Κ17 "Λίβερπουλ" των Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιώργου Δαϊλλίδη στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Άνετη νίκη με 9-0 για την Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς στο πλαστικό Παύλου Μελά επί του Ιωνικού Διαβατών και νικηφόρο αποτέλεσμα και για την Κ17 του Αλέξανδρου με 2-0 στο γήπεδο της Ελπίδας Ευόσμου επί του Κεραυνού Ωραιοκάστρου με τέρματα των Μάριου Πότκα και Παναγιώτη Δεσποινίδη.

Νέα εντυπωσιακή νίκη η Κ14

Το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς συνέχισε να διατηρεί η Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς, μιας και για την τέταρτη αγωνιστική έφτασε σε μια ακόμη ευρεία νίκη επί της Α.Ε. Πολυκάστρου στο γήπεδο του Χωρυγίου.
Πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, κάτι που αποτυπώθηκε και στο τελικό σκορ.

Ικανοποιητικές εμφανίσεις στην ΕΑΚΕ

Αγώνες για το πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου η Κ8 «Μπάρτσα», η Κ9 «Φιορεντίνα» και η Κ11 «Παρί». Η «Μπάρτσα» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη αντιμετώπισε το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Μακεδονικού και τα πήγε εξαιρετικά!

Η Κ9 «Φιορεντίνα» του Δημήτρη Μούρου έδωσε δύο αγώνες. Πρώτα με τον Πρωτέα Ευόσμου και εν συνεχεία με τον Μακεδονικό, δείχνοντας θετικά στοιχεία και στις δύο αναμετρήσεις.

Τέλος η Κ11 «Παρί» είχε δύσκολο έργο με την πολύ δυνατή ακαδημία της Διάπλασης, παρόλα αυτά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Με δύο αγώνες συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ η Κ10 «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη που τα πήγε εξαιρετικά και στους δύο! Πολύ ωραία εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι με τη Νικόπολη και πολλά γκολάκια, μεγάλο ντέρμπι με την Κ9 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με πολλές φάσεις για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς, και αποκρούσεις από πλευράς ΠΑΟΚ, με τα πάντα να κρίνονται στο τέλος.

Για το πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ η Κ12 «Μίλαν» του Βασίλη Ορμανίδη αντιμετώπισε την Pro Soccer Academy στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού το μεσημέρι της Κυριακής. Παιχνίδι που είχε φάσεις και από τις δύο πλευρές, με κάποιες απροσεξίες από πλευράς «Μίλαν» να της «Στοιχίζουν» ένα καλό αποτέλεσμα.

Ηττα για την «Τσέλσι»

Δύσκολο έργο είχε εξ αρχής η Κ16 «Τσέλσι» το μεσημέρι του Σαββάτου καθώς αντιμετώπισε στο γήπεδο «Άλκης Καμπανός» το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Καμπανιακού. Ήττα με 8-1 κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, με το μοναδικό τέρμα της ομάδας του Βασίλη Ορμανίδη να το σημειώνει ο Σταύρος Αβραμίδης.

Φιλικά στη Θεσσαλονίκη για πέντε τμήματα

Εντυπωσιακά τα κορίτσια του Αλέξανδρου Κιλκίς στο φιλικό που έδωσαν με την Κ12 του Μακεδονικού στο γήπεδο του τελευταίου το μεσημέρι της Κυριακής. Οι παίκτριες του Βασίλη Ορμανίδη δείχνουν πως με τη συνεχή προπόνηση έχουν παρουσιάσει αισθητή βελτίωση και αυτό…βγαίνει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Την ευκαιρία να δώσουν φιλικούς αγώνες είχαν η Κ10 «Λυών» και η Κ10 «Μπάγερν» του Χρήστου Γιοβά με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα των Ομόνοια Σταυρούπολης και Μακεδονικού αντίστοιχα την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Πολύ καλές εμφανίσεις από τους παίκτες του Αλέξανδρου Κιλκίς με πολλά τέρματα και στις δύο αναμετρήσεις.

Στα γήπεδα του Μακεδονικού βρέθηκε την Κυριακή και η Κ12 «Τότεναμ», η οποία έδωσε δύο φιλικά με την Ακαδημία Γιώργου Κούδα, και την Pro Soccer Academy. Η ομάδα του Δημήτρη Μούρου μέσα από τα παιχνίδια βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που σαφώς βοηθά στην ποδοσφαιρική βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ακόμη δύο τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς αγωνίστηκαν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη! Ο λόγος για την Κ7 «Πόρτο» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη και την Κ8 «Ρόμα» του Χρήστου Γιοβά! Η πρώτη χωρίστηκε σε υποομάδες και έπαιξε ένα μίνι τουρνουά με τον Μακεδονικό και την Ομόνοια Σταυρούπολης, ενώ η δεύτερη τέθηκε αντιμέτωπη με τον Εθνικό Λαγυνών.

Έξοχες συνεργασίες για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς που χάρισαν σε όλες τις αναμετρήσεις πλούσιο θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.