Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Στιγμές απερίγραπτης συγκίνησης στο χωριό Περιστέρι του Νομού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Χοροστατούντος του Επισκόπου κ κ Βαρθολομαίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, του Επισκόπου Αμορίου κ κ. Νικηφόρου, ευσεβών ιερέων, και πλήθους πιστών τελέστηκε εξόδιος ακολουθία στην αποθανούσα μητέρα του Ιερέως του Ιερού Ναού Περιστερίου Δημητρίου Μπίκα.

Είναι από της λίγες φορές που όλο το εκκλησίασμα έζησε την στιγμή που η αγαπημένη μητέρα του Πατέρα Δημητρίου Ευαγγελία έζησε θριαμβευτικά την είσοδο της στον παράδεισο.

Τα λόγια του Μητροπολίτη καθήλωσαν τον κόσμο που θρηνούσε μέσα σε μια απίστευτη στιγμή ανθρώπινα και μοναδικά.

Μέσα από τον επικήδειο λόγο του Μητροπολίτου γνωρίσαμε μια γυναίκα που άξιζε την αγάπη και την ευχή μας για τον καλό παράδεισο.

Το χαμόγελο της ήτανε η αλήθεια της ψυχής και του έργου της.

Μια μάνα πού φώτισε και άγγιξε τις καρδιές με την αθόρυβη προσφορά της μεγαλείο ανθρωπιάς και σεβασμού.

Βαθιά συγκινημένος ο πατέρας Δημήτριος ευχαρίστησε όλους όσοι "αγκάλιασαν" τις δύσκολες στιγμές του, "πλέκοντας" ο ίδιος ευχαριστήριο στεφάνι με λόγια ψυχής στην αγαπημένη του μητέρα.

Ο Θεός να την αναπαύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.