Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Εκδήλωση απόδοσης τιμής σε οδοντιάτρους του Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κιλκίς πραγματοποιεί εκδήλωση απόδοσης τιμής στους συναδέλφους οδοντιάτρους που διετέλεσαν Πρόεδροι του Συλλόγου, από την ίδρυσή του και μέχρι το προηγούμενο Δ.Σ. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον ημιώροφο του ξενοδοχείου Habitat, το Σάββατο 21.1.2023 και ώρα 12.00.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει :

- Απονομή τιμητικών πλακετών στους διατελέσαντες προέδρους.

Ιστορική αναδρομή της ίδρυσης και λειτουργίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς (ΟΣΚ) από τον ομότιμο καθηγητή του ΑΠΘ κ. Σωτήριο Χρυσάφη.

Παρουσίαση μέρους του βιβλίου του συνταξιούχου οδοντιάτρου κ. Αγαθόπουλου Ιορδάνη, σχετικά με το αρχείο των οδοντιάτρων του Κιλκίς από τηνπρόεδρο του ΟΣΚ κ. Παναγιώτα Γκόλιαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.