Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοαφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (30/1/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοαφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Εύκολο πέρασμα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς αντιμετώπισε εκτός έδρας το μεσημέρι της Κυριακής την Θύελλα Δοϊράνης στο γήπεδο του Δροσάτου, και έφυγε με τη νίκη με το ευρύ 5-1. Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα των Δαϊλλίδη και Αναστασιάδη που είχε αρκετές τελικές προσπάθειες και οριζόντιο δοκάρι με τον Μπελίτσα.

Στο 2’ ο Μπελίτσας εκτέλεσε φάουλ και ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος με ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ. Στο 6’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν και αυτοί στατική φάση και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Γκοροβέτσι.

Ο Αλέξανδρος προσπάθησε να βάλει την μπάλα κάτω και να παίξει, και εν τέλει βρήκε το δεύτερο τέρμα στο 22’ όταν μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα της Δοϊράνης, η μπάλα στρώθηκε στον Ζορμπά που με σουτ από το ύψος του πέναλτι ξαναέδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 48’ εξαιρετική ομαδική ενέργεια, ο Σεχάι έπαιξε το ένα-δύο με τον Μπελίτσα και αυτός από κοντά πέτυχε το 3-1. Πέντε λεπτά αργότερα από ασίστ του Ζορμπά ο Μπελίτσας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το τελικό 5-1 για τον Αλέξανδρο ήρθε με πέναλτι που κέρδισε ο Μπελίτσας στο 85’ και μετέτρεψε σε γκολ ο Ζορμπάς.

Ευχαριστούμε την Θύελλα Δοϊράνης για την φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Κετικίδης, Παυλίδης (70’ Ι. Αλμασίδης), Σιδηρόπουλος, Σακαλής, Χριστοφορίδης (76’ Κ. Αλμασίδης), Μπελίτσας, Σεχάι (Αλπανίδης), Γκαμπριντασβίλι (58’ Μακάριος), Ζορμπάς, Κότσι (70’ Δεμερτζής)

Ικανοποιητικές εμφανίσεις στην ΕΑΚΕ

Η Κ12 «Μίλαν», η Κ9 «Φιορεντίνα» και η Κ10 «Μαρσέιγ» βρέθηκαν το Σάββατο στα γήπεδα του Μακεδονικού για να αγωνιστούν! Η Κ12 «Μίλαν» του Βασίλη Ορμανίδη αντιμετώπισε σε έναν ακόμη αγώνα της ΕΑΚΕ το και πραγματοποίησε την καλύτερη έως τώρα εμφάνισή της αφού κράτησε ανέπαφη την εστία της και βρήκε και τον δρόμο για τα δίχτυα.

Η Κ9 «Φιορεντίνα» του Δημήτρη Μούρου είχε εξαιρετική απόδοση στο παιχνίδι της για την ίδια διοργάνωση με τους Ακρίτες Συκεών, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να μένουν ικανοποιημένοι από τις προσπάθειές τους στο τέλος!

Ώρα για παιχνίδι για το πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ για Κ8 «Μπάρτσα» και Κ10 «Μαρσέιγ», με την Κ9 «Φιορεντίνα» να έχει νέο φιλικό το μεσημέρι του Σαββάτου στα γήπεδα του Μακεδονικού! Η Κ8 «Μπάρτσα» αντιμετώπισε τον Π.Ο. Ξηροκρήνης, η Κ10 «Μαρσέιγ» τον Πρωτέα Ευόσμου και η Κ9 «Φιορεντίνα» την Α.Ε. Φιλύρου!

Πολλά τα γκολάκια σε όλες τις αναμετρήσεις, με τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς να κλέβουν τις εντυπώσεις με την απόδοσή τους

Φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα για την Κ10 «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη, με τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς να έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Αγώνα για το πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ είχε το πρωί της Κυριακής και η Κ11 «Παρί» του Δημήτρη Μούρου που βρέθηκε στα γήπεδα του Μακεδονικού στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Πρωτέα Ευόσμου.

Άψογη εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς, με συνδυαστικό ποδόσφαιρο και πολύ ωραία τέρματα.

Δεύτερη στον όμιλό της η Κ17 του Αλέξανδρου

Το νικηφόρο της σερί συνέχισε η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς μιας και έφυγε με το διπλό από την έδρα του Οδυσσέα Κορδελιού το πρωί του Σαββάτου. Το συγκρότημα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη επιβλήθηκε με 7-0 και συνεχίζει να βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου της.

Χατ-τρικ από τον Γιώργο Δεμερτζή, και από ένα γκολ οι Χρήστος Γρίβας, Νεοκλής Γυριχίδης, Μάριος Πότκα, και Γιάννης Αλμασίδης.

Το απόλυτο για την Κ13 συνεχίζεται

Βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και το αποδεικνύει σε κάθε της αγώνα η Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς με το τμήμα "Μάντσεστερ". Νέα άνετη νίκη με 4-0 επί της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών το Σάββατο στο πλαστικό Παύλου Μελά στην Θεσσαλονίκη, και συνέχεια στο εντυπωσιακό της απόλυτο.

Δύο γκολ από τον Κίμωνα Νικολαΐδη και ισάριθμα από τον Τάσο Παρλαλόγλου, με πολλές φάσεις για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου, που προσέφεραν όμορφο θέαμα.

Ισοπαλία για την Κ14

Πολύ δυνατό παιχνίδι για την Κ14 «Μάντσεστερ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, που φιλοξενήθηκε στο πλαστικό Παύλου Μελά από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Τελικό αποτέλεσμα 2-2, με πολλές φάσεις, δοκάρια και για τις δύο ομάδες, και γενικά αγώνας με πάθος και θέληση για τη νίκη.

Τρία χαμένα τετ-α-τετ για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο πρώτο μέρος, με τα Γιαννιτσά να εκμεταλλεύονται λάθος και να ανοίγουν το σκορ. Ο Κηροποιός δεν άφησε λίγο αργότερα την φάση και με το πείσμα του ισοφάρισε, με τα Γιαννιτσά να ανακτούν το προβάδισμα με άμεση εκτέλεση από στατική φάση.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε δύο καλές αποκρούσεις από τον τερματοφύλακα Βόινο, ο Γκόγκος είχε οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά και εν τέλει ο Μπουρτζής με πλασέ με τη μία εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Φιλικά στην Θεσσαλονίκη

Φιλικούς αγώνες έδωσαν το πρωί της Κυριακής οι ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη. Η Κ10 «Μπάγερν» αγωνίστηκε με την Α.Ε. Ρετζικίου, έχοντας πολύ καλή απόδοση σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Εξίσου όμορφο ήταν και αυτό ανάμεσα στην Κ10 «Λυών» και τον Μακεδονικό με πολλά γκολάκια και από τις δύο πλευρές.

Αγώνας και για την Κ12 «Τότεναμ» με αντίπαλο τον Μακεδονικό, με ωραία εμφάνιση από την ομάδα του Δημήτρη Μούρου, με συνεργασίες και όμορφα τέρματα. Στα γήπεδα του Μακεδονικού βρέθηκε και η Κ8 «Ρόμα» του Χρήστου Γιοβά, η οποία τέθηκε αντιμέτωπη με την Δόξα Πενταλόφου. Πολύ καλές οι δύο ομάδες σε όλες τους τις γραμμές και στο τέλος έμειναν ικανοποιημένες και οι δύο από το αποτέλεσμα.

Ακόμη μια Κυριακή αγωνίστηκε η Κ7 «Πόρτο» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη, που βρήκε απέναντί της το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Μακεδονικού , δείχνοντας θετικά στοιχεία, αφού έβγαλε πολλά πράγματα που εφαρμόζονται στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.