Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ανανεώνεται το κτίριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Ευχάριστα τα νέα για τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη του Κιλκίς, καθώς το έργο κτιριακού εκσυγχρονισμού που περίμενε καιρό, βλέπει επιτέλους το δρόμο της υλοποίησης. Ειδικότερα, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων διακήρυξε ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία επιλογής αναδόχου, για την ανάθεση της σύμβασης κατασκευής του έργου «Επισκευή του κτιρίου της Δ.Κ.Β. Κιλκίς, που βρίσκεται στη θέση Κήπος του νομού Κιλκίς», εκτιμώμενης αξίας 78.070,82 € (πλέον Φ.Π.Α.).

Το έργο περιλαμβάνει την εκτέλεση εσωτερικών και εξωτερικών οικοδομικών εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης όπως: τοπικές επισκευές στέγης, καθαίρεση και ανακατασκευή εξωτερικών επιχρισμάτων, τοπικές επισκευές φέροντος οργανισμού, εξωτερική βαφή του κτηρίου, τοπικές επισκευές εσωτερικών επιχρισμάτων, επισκευή κουφωμάτων και ψευδοροφής, εσωτερική βαφή των αιθουσών και τοποθέτηση πλακών πεζοδρομίου.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ - Δημόσια Έργα, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2022.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε διακόσιες σαράντα (240) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.