Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Άσκηση μαθητών του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς, στην επεξεργασία εκτεταμένου κειμένου

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς
Στο 2ο Πειραματικό ΓΕΛ Κιλκίς και στο πλαίσιο της εφαρμογής των νέων Αναλυτικών Προγραμμάτων Σπουδών οι μαθητές και οι μαθήτριες του Τμήματος Β1 θα ασκηθούν στην επεξεργασία εκτεταμένου κειμένου. Η Φιλόλογός τους, κ. Σοφία Γ. Μεσίγκου, επέλεξε το βιβλίο «Για το Ολοκαύτωμα. Ομιλία στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (27-01-2018)» του Σταύρου Ζουμπουλάκη. Η επιλογή του βιβλίου έγινε με βάση τα προτεινόμενα από το ΙΕΠ (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής) βιβλία.

Για την αγορά του βιβλίου για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας συνεισέφερε οικονομικά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συνεισφορά του.

Ελπίζουμε πως θα επιτευχθούν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα ωφεληθούν τόσο γνωστικά, όσο και παιδαγωγικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.