Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Το φθινόπωρο μπήκε δυναμικά για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Το φθινόπωρο μπήκε δυναμικά για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς καθώς οι αθλητές του συμμετείχαν σε πολλούς αγώνες δρόμου και βουνού διαφόρων αποστάσεων.

Στο επετειακό 10ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης , μια διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν μια διαφορετική εμπειρία συμμετείχαν οι Αμανατίδης Άγγελος , Αδαμίδης Ευστάθιος, Τσαπαρίδης Νίκος, Τσιμπούκας Θεόδωρος, Δραγανίδης Αναστάσιος, Γιοβαντσάκης Απόστολος, Ιωαννίδου Σοφία , Πουδούρης Παναγιώτης, Χαραλαμπόπουλος Χάρης, Λιάκος Διονύσης, Μακρυσόπουλος Ιωάννης , Στάμου Μαρία, Ζαμπέλη Ευφροσύνη, Αναστασιάδης Νίκος, Καρτσώνη Ελένη , Ζαφειρόπουλος Χρήστος.

Στα 10 χιλιόμετρα συμμετείχαν οι Δελόγλου Στέλιος, Χνιτίδης Γεώργιος και Παυλίδης Τάσος ενώ στα 5 χιλίομετρα έτρεξαν ο Χνιτίδης Σάββας και ο Τσαβδαρίδης Γεώργιος.

Στον 9ο ορεινό αγώνα «Ξεσκουριάζω» που γίνεται στην Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής και είναι αφιερωμένος στον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού-χαλκού. Συμμετείχαν:

Στα 24 χιλ. ο Χρήστος Γραμμενούδης στα 12,5 χιλ ο Αλέξανδρος Μωυσίδης και η Σοφία Ιωαννίδου και στα 5 χιλ. ο Μπάμπης Μακρίδης και ο συντοπίτης μας Κυριάκος Σαχπεκίδης.

Στο KASSANDRA CROSSING RUN SEA TO SEA 9 χλμ από τη Νέα Σκιώνη στη Χανιώτη, μέσα από το καταπράσινο βουνό συμμετείχε ο Σταύρος Αλέξογλου.

Στην 16η Διοργάνωση Paranesti Virgin Forest Ultra Trail στον VFUT 162χλμ συμμετείχαν οι Σαμαράς Αλέξανδρος, Δραγανίδης Τάσος , Παχνης Κωνσταντίνος, Μακρίδης Μπάμπης και Αβράμογλου Κυριάκος., ενώ στον αγώνα PP 46χλμ συμμετείχε ο Παναγιώτης Πουδούρης και η Μαρία Στάμου.

Στον Ioannina Lake Run 2022 συμμετείχαν οι Σάββας Χνιτίδης στ 5 χλμ Γιώργος Χνιτίδης στα 10 χλμ και Ευστάθιος Αδάμ, Θεόδωρος Τσιμπούκας και Απόστολος Γιοβαντσάκης

Ο πιο δραστήριος αθλητής του Συλλόγου μας Στέλιος Δέλογλου έτρεξε το τελευταίο διάστημα σε μια σειρά από αγώνες. Μερικοί απ αυτούς, 4ος δρόμος Θυσίας Κερδυλλίων, 2ος Αχίλλειος Άθλος, CITY TRAIL και 2ο Κρι-Κρι Σερρών, 2ος Λαϊκός Αγώνας Θερμαϊκού, Σκοτούσσα, Κατερίνη αλλά και εξωτερικό ο WIZZ AIR SKOPJE MARATHON .

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που δείχνουν με τις συμμετοχές και τις επιτυχίες τους ότι το τρέξιμο είναι μια δραστηριότητα που χαρίζει σωματική και πνευματική υγεία.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αποκατάσταση και καλούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.