Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Χρήστος Ανδρεανίδης: Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος δεν υποβαθμίζεται, με ευτελείς συμπεριφορές από το Δήμο Κιλκίς

Υπογράφει ο Χρήστος Ανδρεανίδης
Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Ως Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς μετά το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, που περιείχε τον απολογισμό της κορυφαίας μας δράσης, του περιπάτου πόλης την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο που πραγματοποιήσαμε για ένατη χρονιά από ίδρυσης 2014 στις 22 Σεπτεμβρίου και σε απάντηση συμπεριφορών ή δελτίων τύπου του Δήμου Κιλκίς πριν και μετά καθώς και την εξόφθαλμη προσπάθεια υποβάθμισης ή διαστρέβλωσης των μηνυμάτων της κορυφαίας μας δράσης:

Επαναλαμβάνω τα διαχρονική μας άποψη πως ο περίπατος των 4,4 χλμ γίνεται στο ευρύτερο εμπορικό τρίγωνο του Κιλκίς που προτείνουμε να πεζοδρομηθεί ολόκληρο και να περιβάλλεται από ποδηλατόδρομο περνώντας από τα εμβληματικά σημεία για λόγους προβολής και τουριστικούς, Κρήνη Σαλάτς, Αυστροελληνική, Παλιά Νομαρχία, Πολυάνειο Ωδείο και Δίδυμες Καπναποθήκες. 

Αναφέρω ότι και στην πλατεία δεν βλέπω σχεδιασμό ή προσανατολισμό για την άρση του εμποδίου για την αλλαγή του χαρακτηρισμού της 21ης Ιουνίου ως δημοτικού δρόμου δια της πραγματοποίησης μελέτης και κατασκευής ανατολικής περιφερειακής οδού. 

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος έχει άποψη και δράση για όλα τα θέματα και δεν υποβαθμίζεται με χαμηλότατου επιπέδου ή ευτελείς συμπεριφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.