Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Αθλητικός Σύλλογος ΣΩΚΡΑΤΗΣ: Φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Submission 4 στην Περαία Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Αθλητικού Συλλόγου ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Submission 4 στην Πλατεία Περαίας Θεσσαλονίκης στις 24 Σεπτεμβρίου. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Αντώνης Γιαννακίδης από το Κιλκίς ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Kinesis και μέλος του αθλητικού συλλόγου Σωκράτη σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο τους Μονομάχους Περαίας όπως και το Κδαπ Kids Athletics. 

Αθλητές υψηλού επιπέδου από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν και διαγωνίστηκαν με όρους Octagon Submission Grappling δίνοντας θέαμα σε ένα μεγάλο κοινό το οποίο καθ'όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης παρακολουθούσε με ενδιαφέρον. 

Η εκδήλωση είχε σκοπό την ανάδειξη του φιλανθρωπικού οργανισμού Πράξη Αγάπης και των δράσεων αυτού. Πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας πολεμικών Τεχνών και του Δήμου Θερμαϊκού. 

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού πολιτισμού Παναγιώτης Τροκανάς ευχαρίστησε δημόσια τον διοργανωτή Αντώνη Γιαννακίδη και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Θερμαϊκού θα είναι πάντα δίπλα στις δράσεις του. 

Η ίδια διοργάνωση είχε προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου στο Κιλκίς αν και αρχικά παραχωρήθηκε η Πλατεία Ειρήνης για αυτό το γεγονός ανεκλήθη η άδεια για αδιευκρίνιστους λόγους από τον Δήμο Κιλκίς. Ακόμα ο Δήμος Κιλκίς δεν έχει απαντήσει επίσημα στο ερώτημα μας για τον λόγο της ακύρωσης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.