Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Morning Zone Οffer από το Kinesis Gym

Ανακοίνωση Kinesis Gym
Γυμναστική στην πιο σωστή ώρα της μέρας και πάνω από όλα στην πιο προσιτή τιμή
Αρχικά η πρωινή γυμναστική ξυπνάει τον οργανισμό μας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάνει και το πρωινό μας γεύμα, προκαλεί απελευθέρωση θερμότητας με διάρκεια τεσσάρων ωρών και φυσικά αυξάνει το μεταβολισμό μας. Σύμφωνα με έρευνες όσοι υιοθετούν την πρωινή γυμναστική εκτός από την μείωση των λιπιδίων στο αίμα τους, καίνε και περισσότερο σωματικό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Επιπλέον τονώνει τις εγκεφαλικές σας λειτουργίες ενώ ταυτόχρονα σας κινητοποιεί να αντεπεξέλθετε σε μία πολυάσχολη μέρα, αφήνοντας ένα συναίσθημα ευεξίας και αναζωογόνησης. Αυτό οφείλεται στην έκκριση ενδορφινών, ορμονών οι οποίες εκκρίνονται σε μεγάλες ποσότητες μειώνοντας το στρές και την επίδραση του πόνου.

Τα πλεονεκτήματα της όμως συνεχίζονται και κατά την διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας, καθώς το σώμα μας συνεχίζει να ξοδεύει περισσότερη φυσική ενέργεια για αρκετές ώρες μετά την διεκπεραίωση της και βελτιώνει την πνευματική μας οξύτητα για αρκετές ώρες. Ένα από το σημαντικότερα οφέλη της πρωινής γυμναστικής αν όχι το σημαντικότερο, είναι οι γρηγορότερες καύσεις λίπους, οι οποίες μπορεί να είναι μέχρι και 3 φορές περισσότερες τις πρωινές ώρες εκτελούμενη προ της λήψης πρωινού γεύματος.

Εμείς στο Kinesis-Gym γνωρίζοντας τα πολλαπλά οφέλη της πρωινής γυμναστικής και τους πολλούς λάτρεις της, παρέχουμε χρήση παροχής γυμναστηρίου και ομαδικών προγραμμάτων άθλησης με προνομιακές τιμές!

Μηνιαία συνδρομή 25,0€

▪️ check in καθημερινά από τις 08:30 έως τις 15:00 και Σάββατο 12:00 έως τις 16:00

▪️ δυνατότητα για χρήση του γυμναστηρίου και των ομαδικών προγραμμάτων άθλησης, πέρα του ωραρίου του πακέτου, με κόστος 2,0€ ανα επίσκεψη.

▪️ δυνατότητα αναβάθμισης της συνδρομής για απεριόριστη χρήση σε οποιαδήποτε ώρα και πρόγραμμα του γυμναστηρίου μας.

Πληροφορίες - εγγραφές στην γραμματεία ή στο 23410 20450.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.